Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά επτά γκολ είδαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν στο «Παγκρήτιο» το παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Αστέρα Τρίπουλης, όπου οι Κρητικοί επικράτησαν με 4-3.

Ο Φραγκουλάκης στο 7’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ στο 12’ ο Μπούντιμιρ σημείωσε το 2-0. Ο Αστέρας μείωσε σε 2-1 με τον Λαζαρίδη στο 17’, ενώ ο Χίμπλινγκερ στο 28’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Στη συνέχεια, ο Καρέρα στο 58’ και το 64’ ισοφάρισε (3-3) για τους Αρκάδες, ενώ τη νίκη στον Εργοτέλη χάρισε ο Μπέτο, με δικό του γκολ στο 75ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εργοτέλης χρειάστηκε μόλις 12 λεπτά για να προηγηθεί και μάλιστα με… δύο γκολ. Μόλις στο 7’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι από χέρι του Ρόκα και ο Φραγκουλάκης ευστόχησε και άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά μετά, ο Μάριο Μπούντιμιρ, με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, διαμόρφωσε το 2-0.

Τελικά, ο Αστέρας κατάφερε γρήγορα να επιστρέψει στο ματς και στο 17’ μείωσε 2-1 μετά από στημένη φάση. Μετά το φάουλ του Βίλτσες, ο Λαζαρίδης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Όμως ο Εργοτέλης δεν σταμάτησε εκεί και στο 28’ ξέφυγε και πάλι με δύο γκολ, με τον Χίμπλινγκερ να σκοράρει με κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο.

Στη συνέχεια, ρόλο πρωταγωνιστή ανάλαβε ο Καρέρα. Ο παίκτης των Αρκάδων με δύο γκολ ισοφάρισε σε 3-3. Στο 58’ κατάφερε να περάσει δύο αντιπάλους και έπειτα να σκοράρει, ενώ, στο 64’, με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε για την ομάδα της Τρίπολης (3-3).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο Εργοτέλης έφτασε στη νίκη με γκολ του Μπέτο στο 75ο λεπτό. Ο άσος των Κρητικών μπήκε σαν αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα και τελικά κατάφερε να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

Κίτρινες κάρτες:
Ρόκας, Γελαδάρης, Μπούντιμιρ, Ουντότζι, Καρντόσο, Φραγκουλάκης, Τσεσνάουσκις

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πόσα, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Ρομάνο (74’ Μπέτο), Φραγκουλάκης, Βερπακόφσκις (66’ Λεάλ Γκονζάλες), Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ (90+3’ Κορδονούρης).

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Μαρσελάο (73’ Ρίος), Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Ρόκας (58’ Έντερ), Φυτανίδης, Καρντόσο, Βίλτσες, Ουντότζι, Καρέρα, Τσέζαρεκ (74’ Μπαρτολίνι).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης