Ο Χόρχε Σαμπάολι συμφώνησε με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής και θα είναι ο αντικαταστάτης του Εντγάρδο Μπάουσα στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και στις 22 Μαΐου ο Σαμπάολι θα παρουσιαστεί ως ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομοσπονδία της Νότιας Αμερικής θα πρέπει να καταβάλει στη Σεβίλλη αποζημίωση σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ, για να «σπάσει» το συμβόλαιο του Σαμπάολι.

Η είδηση πέρασε τον Ατλαντικό και χθες στο «Σάντσες Πιθχουάν» στη νίκη της Σεβίλλης επί της Γρανάδα (2-0) ο Αργεντινός κόουτς αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Το τελευταίο παιχνίδι του Σαμπάολι στον πάγκο της Σεβίλλης θα είναι στις 21 Μαΐου, στο -εντός έδρας- ματς με την Οσασούνα, και εν συνεχεία θα ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες για να παρουσιαστεί από την ομοσπονδία της χώρας του ως νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά θα ανακοινώσει και την πρώτη του αποστολή για τα φιλικά με αντίπαλο τη Βραζιλία, στις 6 Ιουνίου στη Μελβούρνη, και τη Σιγκαπούρη, στις 13 του ίδιου μήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης