Τη στήριξη των φιλάθλων του Περιστερίου ζήτησε ο Γιώργος Σπανός με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου. Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών τόνισε πως η παρουσία των φιλάθλων στο ματς με τον Πανιώνιο θα είναι πολύ σημαντική και θα βοηθήσει τον Ατρόμητο να φτάσει στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

«Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της νίκης απέναντι στον Πανιώνιο. Με τον αντίπαλό μας δεν μας χωρίζει τίποτα παρά μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου εκτιμώ ότι οι φίλαθλοι του Ατρόμητου, που έχουν αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια τη δική τους κουλτούρα σε όλα τα γήπεδα της χώρας, πόσο μάλλον στο δικό μας, θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας και των παικτών, με το δικό τους ξεχωριστό και μαχητικό τρόπο, μακριά από κάθε είδους ακρότητα και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και τη συγκομιδή των τριών βαθμών της νίκης», αναφέρει η δήλωση του Σπανού.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Δώνης τόνισε: «Καταρχήν είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, γιατί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και αντιπάλου, έχουμε σταθερή και πολύ καλή απόδοση. Οι παίκτες μου έχουν ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης και περιμένω από παιχνίδι σε παιχνίδι να τους βλέπω καλύτερους. Κάθε ματς που δίνουμε είναι καθοριστικό, όπως και αυτό της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Πρέπει να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί και να βρούμε τον τρόπο για να πάρουμε το “τρίποντο”. Έχουμε έναν αντίπαλο που, παρότι πρόσφατα έκανε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, είναι πολύ δυνατός και με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές».

Δείτε φάσεις από το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης