Πρωτοφανή για τα δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο γεγονότα καταγγέλλονται από δημοτικούς συμβούλους της Γεροσκήπου ότι διαδραματίσθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη, στο περιθώριο της συνεδρίασης της ολομέλειας του σώματος.

Το δημοτικό συμβούλιο ψήφιζε σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία για την πρόταση να αναλάβει ο δήμος τη διαχείριση ομπρελών και κρεβατιών θαλάσσης σε δύο σημεία της παραλίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το γεγονός, όπως καταγγέλλουν δημοτικοί σύμβουλοι, έφερε τους επηρεαζόμενους ιδιώτες που έχαναν τη διαχείριση των χώρων έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων, με αποτέλεσμα να επιτεθούν σε μέλη του δημοτικού συμβουλίου που ψήφισαν υπέρ της ανάληψης της διαχείρισης των παραλιών από τη δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες δημοτικών συμβούλων στην αστυνομία, με το πέρας της συνεδρίας, η οποία κατά πλειοψηφία ενέκρινε την ανάληψη της διαχείρισης από τον δήμο στα δύο σημεία, και ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι αναχωρούσαν από το δημοτικό μέγαρο, τουλάχιστον τρία άτομα που διαμαρτύρονταν για την αλλαγή του καθεστώτος διαχείρισης στα συγκεκριμένα σημεία επιτέθηκαν σε συγκεκριμένους συμβούλους και άρχισαν να τους βρίζουν και να τους επιτίθενται, ενώ προκάλεσαν ζημιές και εντός της αίθουσας συνεδριάσεων.

Ένας δημοτικός σύμβουλος, ο Βαλεντίνος Φακοντής του ΑΚΕΛ, μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του νοσοκομείου Πάφου με χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ χτυπήματα φέρονται να δέχθηκαν ακόμη δύο δημοτικοί σύμβουλοι, ο Χαράλαμπος Πάζαρος της ΕΔΕΚ και ο Αντώνης Τρακκίδης της Κίνησης Σωτηρίας της Πάφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία, βάσει της απόφασης του δήμου, τα άλλα δύο σημεία της παραλίας Γεροσκήπου όπου θα λειτουργήσουν περίπτερα με ομπρέλες και κρεβατάκια, θα βγουν σε προσφορές για ανάληψη της διαχείρισής τους από ιδιώτες.

Πηγή: pafosnet.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης