Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις ξεκινάει απόψε η φάση των προημιτελικών του Champions League. Στη Βεστφαλία η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μονακό, ενώ στο Τορίνο συγκρούονται Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Η Ντόρτμουντ επιστρέφει στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA μετά από τρία χρόνια και θα αντιμετωπίζει τη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι. Στα αγωνιστικά, ο Τόμας Τούχελ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Γκέτσε, Σίρλε και Ντουρμ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ρόις, για τη Μονακό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μπακαγιόκο και οι τραυματίες Σιντιμπέ, Μποσίλια και Καρίγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά το τελικό του 2015, όταν οι «μπλαουγκράνα» είχαν επικρατήσει με 3-1 κατακτώντας το τρόπαιο. Μοναδικός απών για τους «μπιανκονέρι» θα είναι ο τραυματίας Πιάτσα, ενώ οι «μπλαουγκράνα» θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Μπουσκέτς και τους τραυματίες Αρντά Τουράν, Ραφίνια και Βιδάλ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

21:45 Ντόρτμουντ – Μονακό (COSMOTE SPORT 1 HD)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπαρτρά, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Ντεμπελέ, Καγκάβα, Πούλισιτς, Γκερέιρο, Ομπαμεγιάνγκ.

Μονακό:
Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ράγκι, Γκλικ, Μεντί, Μουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Λεμάρ, Εμπαπέ, Φαλκάο, Ζερμέν.


21:45 Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Μπαρτσελόνα:
Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μασεράνο, Ινιέστα, Μέσι, Λουίς Σουάρες, Νεϊμάρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης