Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει θέσει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Αντώνη Νικοπολίδη θα έχει ο Ούρκο Πάρντο.

Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα, στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», αφού ο Αντώνης Νικοπολίδης τραυματίστηκε στον ώμο. Εκτός πλάνων του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για το ματς με τους Βοιωτούς είναι επίσης ο τιμωρημένος Ντάτολο, ο τραυματίας Ντουντού, ενώ αμφίβολος είναι ο Στολτίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης Νικοπολίδης με δηλώσεις του τόνισε ότι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για μια ακόμα σεζόν με τα «ερυθρόλευκα» είναι ανοικτό.

«Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Θα συζητήσουμε το καλοκαίρι για μένα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω, ούτε είναι τώρα η στιγμή να βάζω τέτοιες σκέψεις στο μυαλό μου. Το μυαλό μου είναι μόνο στο πρωτάθλημα και στο πώς θα μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα των τελευταίων δύο μηνών.

Μπροστά μου βλέπω μόνο πώς θα προσεγγίσουμε ξανά την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολα παιχνίδια μπροστά του, αλλά κι εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και σοβαροί, για να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια. Δουλεύουμε πολύ καλά και εκτιμώ πως από αγώνα σε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι. Ο στόχος είναι μπροστά και θα τα δώσουμε όλα, για να τον κατακτήσουμε», τόνισε ο Νικοπολίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και το πρόστιμο στους Ντιόγο και Γιάννη Παπαδόπουλο, το οποίο αναμένεται να είναι κοντά στις 10.000 ευρώ.

Ο Ούρκο Πάρντο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης