O χειμώνας είναι η εποχή που μας κρατά περισσότερο στο σπίτι και μας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσουμε τους χώρους μας.

Η melonline.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί το παιδικό / εφηβικό / βρεφικό υπνοδωμάτιο. Ίσως ήρθε η ώρα να δείτε τα φιλικά προς το περιβάλλον έπιπλα που έχει να σας προτείνει και να δημιουργήσετε ένα χώρο με προδιαγραφές απόλυτης προστασίας της υγιεινής ειδικά για τα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η melonline.gr το καταφέρνει χάρη στην ελεγχόμενη πρώτη ύλη από πιστοποιημένα καλλιεργούμενα δάση –δεν συμβάλλει στην αποψίλωση των δασών. Στο υλικό δεν γίνεται κατεργασία, αλλά χρησιμοποιείται ατόφιο (μασίφ ξύλο). Τα μηχανήματα επεξεργασίας είναι ειδικά προσαρμοσμένα σε αυτό τον παράγοντα. Οι επιφάνειες βάφονται με οργανικές βαφές και λούστρα, έτσι ώστε να μην κλείνουν οι πόροι και το έπιπλο να αναπνέει –κάτι που ωφελεί την ατμόσφαιρα του παιδικού υπνοδωματίου.

Το ξύλο (ελάτη Α ποιότητας), οι βαφές και τα βερνίκια είναι αντιβακτηριδιακής τεχνολογίας και σύμφωνα με τα πρότυπα Ε1/DIN EN71 της Ε.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η melonline.gr είναι αφοσιωμένη στο σκοπό της πώλησης φιλικών προς το περιβάλλον επίπλων και γι’ αυτό έχει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής δεν κουράζεται με άσκοπες επισκέψεις και ερωτήσεις κάθε φορά που αναζητά οικολογικά έπιπλα.

Εάν παρόλα αυτά θέλετε να κάνετε έρευνα, η melonline.gr θα χαρεί να σας δώσει απαντήσεις και από κοντά στην διεύθυνση Παπασκιαδά 4, Χαλκίδα τηλ.22210.88071. Από 27 Φεβρουαρίου και έως 7 Μαρτίου θα μας βρείτε και στην έκθεση ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ στο εκθεσιακό κέντρο HELLEXPO PALACE – Κηφισίας 39 Μαρούσι και φυσικά στο διαδίκτυο στο www.melonline.gr

Τώρα είναι η στιγμή να φέρετε έναν αέρα αλλαγής στο σπίτι, βάζοντας τα πράσινα έπιπλα στη ζωή σας.

Η προστασία του περιβάλλοντος και το να αγοράζει κάποιος με τρόπο υπεύθυνο οπωσδήποτε είναι παγκόσμια αναγκαιότητα. Δεν θα σώσει ο καθένας μόνος του το περιβάλλον, αλλά αν ξεκινήσει με μικρά βήματα στην προσωπική του ζωή, τότε σε μια ευρύτερη βάση θα κάνει την διαφορά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης