Χθες το βράδυ, σε μια λαμπερή τελετή στο «Αθηνών Αρένα», πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων «Οι Άντρες της Χρονιάς 2009» που διοργανώθηκε για 14η συνεχή χρονιά από το περιοδικό Status.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσιαστές των βραβείων ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι υποδέχθηκαν τους πιο σημαντικούς –κατ’ επιλογή των αναγνωστών του περιοδικού Status- άντρες της χρονιάς.

Η zougla.gr δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τόσο σημαντική βραδιά και σας παρουσιάζει τα καλύτερα στιγμιότυπα και τις καλύτερες βραβεύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θανάσης Βέγγος, αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος και καλλιτέχνης, βραβεύθηκε χθες βράδυ από το κοινό στην κατηγορία «Έργο Ζωής» -και ήταν ένα βραβείο που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα ακόμα και του τελευταίου θεατή.

Βραβείο, που έκανε τους πάντες στην αίθουσα να δακρύσουν, έλαβε και η Ομάδα Διάσωσης, λόγω των πολύχρονων και επιτυχών της προσπαθειών στην διάσωση δεκάδων ανθρώπινων ζωών είτε στα ερείπια της Αιτής είτε στους καταστροφικούς σεισμούς της Αθήνας, αλλά και σε πολλές άλλες επικίνδυνες αποστολές, όπως οι καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας πριν από τρία χρόνια. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης απέσπασε παρατεταμένο χειροκρότημα, όπως έγινε και κατά την στιγμή της απονομής του βραβείου στον Θανάση Βέγγο.

«Τραγουδιστής της Χρονιάς» αναδείχθηκε ο Σάκης Ρουβάς ,ενώ η απονομή του βραβείου του έγινε από τους κριτές του «X-Factor 2» -Γιώργο Θεοφάνους, Κατερίνα Γκαγκάκη , Νίκο Μουρατίδη και Γιώργο Λεβέντη- ενώ το βραβείο «Καλύτερου Ηθοποιού» κέρδισε ο Γιάννης Μπέζος.

Ως «Τηλεοπτική Προσωπικότητα» βραβεύτηκε ο «εφιάλτης της κουζίνας» Έκτορας Μποτρίνι, ενώ το βραβείο «Ραδιοφωνική Προσωπικότητα» απέσπασε ο Τζίμης Πανούσης.

Το βραβείο «Συγγραφέας της Χρονιάς» πήρε ο Απόστολος Δοξιάδης και «Συνθέτης της Χρονιάς» αναδείχθηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

«Δημοσιογράφος της Χρονιάς» αναδείχθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ «Χρυσός Άνδρας» του 2009 αναδείχθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ.

Η zougla.gr επέλεξε να παρουσιάσει την τεράστια ανθρωπιστική προσφορά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η οποία κατάφερε με υπεράνθρωπες προσπάθειες στην Αϊτή να διασώσει επιζώντες του σεισμού «κρατώντας την σημαία της πατρίδας μας ψηλά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης