Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής «Aphrodite Cup», που θα διεξαχθεί από τις 24 έως και τις 26 Μαρτίου στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου (TAE KWON DO). Η διεθνής αναγνώριση του συγκεκριμένου τουρνουά φαίνεται και από το γεγονός ότι θα συμμετέχουν 265 αθλήτριες από 23 χώρες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, όπως η Ρωσία και η Ουκρανία.

Στο «3ο Aphrodite Cup» θα πάρουν μέρος αθλήτριες από Αυστραλία, Αυστρία, Εσθονία, ΗΠΑ, Ιρλανδία, Καναδά, Κίνα Κύπρο, Καζακστάν, Μαλαισία, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία και, φυσικά, από την Ελλάδα. Το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στην πρώτη εμφάνιση της ριζικά ανανεωμένης εθνικής ανσάμπλ αλλά και στην Ελένη Κελαϊδίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι συμμετοχές στη διοργάνωση έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία», δήλωσε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και του Γυμναστικού Ομίλου «Η Αρμονία» Ελένη Μιχοπούλου και συνέχισε: «Θα γνωρίσουμε όλα τα νέα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Εργαζόμαστε πυρετωδώς για να ζωντανέψουμε μία Ολυμπιακή εγκατάσταση με μία αθλητική διοργάνωση και να προσφέρουμε πλούσιο θέαμα. Θέλουμε να στηρίξουμε την ελληνική ρυθμική γυμναστική που μας έχει χαρίσει τόσα μετάλλια. Οι αθλήτριές μας θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου. Θα ήθελα να προσκαλέσω τους γονείς να έρθουν με τις οικογένειές τους σε μία εκπληκτική εγκατάσταση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης