Χωρίς τον Αλμπέρτο Ρούσσο θα συνεχίσει στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος ο Ηρακλής, αφού ο ποδοσφαιριστής απομακρύνθηκε από τον προπονητή Σάββα Παντελίδη καθώς για δεύτερη φορά υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και αυτό ήταν αρκετό για να τεθεί εκτός ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής παραβίασε εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, αφού παραμονές της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ξενύχτησε πέραν του επιτρεπομένου ωραρίου, κάτι που ενόχλησε τον προπονητή του Ηρακλή που ενημερώθηκε για το περιστατικό. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε το παράπτωμα του και η απόφαση ήταν άμεση προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα και που κοινοποιήθηκε στον ίδιο. Πλέον στο τέλος της περιόδου, θα κριθεί αν θα ξαναφορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα, ενώ ως τότε θα προπονείται με την Β’ ομάδα ή και μόνος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε χθες ο Μοντέιρο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πλατανιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης