Οι επιδείξεις μόδας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2010 έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας. Παρότι βέβαια ο χειμώνας καλά κρατεί, ο απόηχός τους έχει αρχίσει από τώρα, αφού κάθε περιοδικό και μέσο ενημέρωσης που αφορά στη μόδα σπεύδει να ενημερώσει τους αναγνώστες για τις τάσεις και όλα αυτά που πρόκειται να συναντήσουμε ως μόδα μέσα στους επόμενους μήνες. Εμείς ξεχωρίσαμε κάποιες χαρακτηριστικές εμφανίσεις που σίγουρα θα αφήσουν το στίγμα τους στη φετινή μόδα και θα αντιγραφούν μανιωδώς από όλη τη βιομηχανία της μόδας.

Alexander McQueen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα σε αυτά, πρωτοπορεί το φουτουριστικό print στο φόρεμα του Alexander McQueen που μας θυμίζει digital ερπετό, ακολουθεί το destroy girl στιλ του Balmain που έχει κάνει τους fashionistas να παραληρούν για το ξεσκισμένο t-shirt.

Chanel

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Chanel εμμένει με επιτυχία στο αθώο ρομαντικό, η Prada λανσάρει αυστηρά υφάσματα με λαμπερό τελείωμα και preppy look και η Chloe κρατάει την ρότα της στο σοφιστικέ casual που τόσο έχει αγαπηθεί.

Emanuel Ungaro

Στη συνέχεια, τα φλούο χρώματα του Emanuel Ungaro θα τα δούμε πολύ φέτος το καλοκαίρι, μαζί με το απόλυτο λευκό που ενσαρκώνει σε μια από τις πιο σέξι δημιουργίες ο οίκος Versace.

Alexander Wang

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Alexander Wang απαντά τις προσδοκίες με ένα άκρως σέξι σπορτίφ look με ρετρό αναφορές, ενώ οι Balenciaga δημιουργίες εξακολουθούν να εμπνέουν με neon χρώματα και αυστηρά κοψίματα.

Τέλος, για τον Dior η γυναικεία σιλουέτα αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο με μεσάτα φορέματα και σακάκια, οι D&G βαφτίζουν το νέο τους στιλ sexy cowgirl ενώ η Stella Mc Cartney μας μαθαίνει πως το άνετο συμβαδίζει με το άκρως θηλυκό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης