Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Δευτέρα σήμερα και όπως κάθε Δευτέρα τα… «Νέα της Πιάτσας» βρίσκονται στον διαδικτυακό αέρα για την έγκυρη ενημέρωσή σας με θέματα που Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Η δουλειά που κάνουμε αναγνωρίζετε από όλους εσάς!!! σίγουρα δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού.

Σήμερα θα ήθελα να ασχοληθώ με την απήχηση της στήλη που φαίνεται να έχει κερδίσει την… πιάτσα και όχι μόνο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics, η στήλη Νο90 έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ και αυτό είναι σίγουρα κάτι που λέει πολλά.

Συγκεκριμένα οι επισκέψεις ξεπέρασαν τις 40.000, νούμερο που δείχνει όχι μόνο την τάση των ανθρώπων του κλάδου αλλά και του απλού κόσμου να μάθει τι γίνεται και «πίσω από τις κάμερες». Και όπως αποδεικνύεται δεν το λέω μόνο εγώ αλλά τα νούμερα!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γράφημα του Google Analytics που δείχνει και την επισκεψιμότητα της στήλης... (Νο90)

Τα λόγια είναι περιττά
Οτιδήποτε άλλο και να γράψω νομίζω πως είναι περιττό. Φυσικά θα πρέπει να στείλω τις ευχαριστίες Με τη δική σας… βοήθεια βγαίνουμε πάντα πρώτοι στην σωστή ενημέρωση! και μου σε όλους εσάς που καθημερινά μπαίνετε στον κόπο να μου στείλετε τη δική σας ενημέρωση όπως και mail με ευχές που πραγματικά δεν υπάρχουν!!!

Όπως θα δείτε και σήμερα η ενημέρωση περιλαμβάνει τα… πάντα και είναι σίγουρο πως από τη μελέτη που θα κάνετε θα ξέρετε τι συμβαίνει στον κλάδο τόσο του αυτοκινήτου όσο και της μοτοσικλέτας!

Για όσους τώρα θέλουν να στείλουν τα δικά τους νέα μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

 

——————————————————- 

QUIZ:
Ποιος
είναι πάντα… πρώτος σε όποιο Μέσο και αν πηγαίνει;

——————————————————-  

Επικεφαλής της Leaseplan (εταιρεία leasing) σε 10 χώρες αναλαμβάνει Φίλιππος Ζαγοριανάκος, ενώ παραμένει Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Ηella. Έτσι εκτός από την ελληνική αγορά θα είναι επικεφαλής σε Ιρλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Τουρκία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Ρουμανία, Τσεχία καθώς και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

O Φίλιππος Ζαγοριανάκος

——————————————————-  

Στις 22 Μαρτίου αναλαμβάνει ο νέος γενικός διευθυντής της Renault. Μέχρι τότε υπομονή!!!


——————————————————-  

Το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας στις εγκαταστάσεις της ασφαλιστικής εταιρείας Anytime στην λεωφόρο Συγγρού δημιουργεί ένα διαφορετικό κλίμα σε όσους εργάζονται εκεί και αυτό αποτυπώνεται, όχι μόνο στους στόχους που θέτουν οι επικεφαλής αλλά και στην ικανοποίηση των 300.000+ πελατών!

Χώρος... εργασίας στην Ελλάδα!

——————————————————- 

Στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου μεταφέρθηκε το Σάββατο το βράδυ ο Γιώργος Βαρίνος του gazzetta.gr έπειτα από έμφραγμα που υπέστη. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχή και σύντομα θα τον έχουμε και πάλι κοντά μας.

Ο Γιώργος Βαρίνος είναι καλά...

——————————————————-  

Η εκπομπή Traction της περασμένης Κυριακή έκλεισε ως εξής: «Σε μία εβδομάδα από τώρα στο Traction τα πράγματα αλλάζουν δραματικά». Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι εννοούσε ο… ποιητής!!!

 
——————————————————- 

Ο διευθυντής marketing της Peugeot, Μάνος Εμμανουήλ είναι γνωστός στην πιάτσα και ως… DOCTOR!!! Λογικό θα λέγαμε καθώς τον χαρακτηρίζουν τρία πράγματα. Η ηρεμία, η εργατικότητα και το αποτέλεσμα

Ο Μάνος Εμμανουήλ


——————————————————-  

Απίστευτο αλλά ελληνικό! Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Δημήτρης Μιχελακάκης μας είπε, πως δεν αναγνωρίζει το zougla.gr ως Μέσο (!) αλλά ούτε εμένα προσωπικά. Γιατί άραγε; Επειδή αποκαλύπτουμε συνεχώς την αλήθεια με αποδείξεις ή γιατί δεν πληρώνει τα χρωστούμενα σε FIA και ERC;

Μάλλον ξεχνά πως εκεί που πάει και παρακαλά (ERC – FIA) για αγώνες, οι ίδιοι μας αναγνωρίζουν ως το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site… Μάλλον τα έχει χάσει λόγω… χρεών!!!



——————————————————-  

Ένας από τους ακομπλεξάριστους δημοσιογράφους αυτοκινήτου είναι ο Διονύσης Λιβέρης… Απλά το τονίζω!

Ο Διονύσης Λιβέρης


——————————————————-  

Κάθε Κυριακή στις 18:00 μεταδίδεται η εκπομπή που παρουσιάζουν οι Τάκης Πουρναράκης και Τάκης Τρακουσέλλης στο Action 24.

Τάκης Τρακουσέλλης (δεξιά) και Τάκης Πουρναράκης...

 
——————————————————- 

Νέος χώρος αναμονής στο συνεργείο της Nissan στη λεωφόρο Αθηνών (Νικ. Ι. Θεοχαράκης). Την ώρα που περιμένεις για το service, το οποίο και βλέπεις από το τζάμι πίνεις τον καφέ σου ή απολαμβάνεις το μεσημεριανό σου γεύμα!

Νέος όμορφος χώρος αναμονής συνεργείου...


——————————————————-  

Αναβάθμιση για τον Αντώνη Γεωργαλά ο οποίος πλέον είναι υπεύθυνος PDI της εταιρείας Σφακιανάκης στην Μαγούλα….

 
——————————————————- 

Ο Τάκης Παρασκευόπουλος είναι ΑμεΑ και για κάποιους παράδειγμα προς μίμηση. Την Κυριακή 12 Μαρτίου στην πίστα καρτ της πόλης των Μεγάρων έτρεξε τον πρώτο του αγώνα και ταυτόχρονα έγινε ο πρώτος στην Ελλάδα που κατάφερε κάτι τέτοιο!!!!

Ο Τάκης Παρασκευόπουλος έγραψε ιστορία...

 
——————————————————- 

Κινητικότητα δείχνουν στον ΣΕΑΑ τον τελευταίο καιρό και αυτό αρέσει αλλά και συζητιέται ευχάριστα.

 
——————————————————- 

Στο χώρο του Driving Academy στο Ελληνικό πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η εκπαίδευση των συνεργατών της Kosmocar σχετικά με το νέο VW Golf το οποίο σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει να διατίθεται και στην Ελλάδα.

 
——————————————————- 

Χορηγός του δεύτερου οικονομικού forum Οικονομικό Forum Δελφών (Delphi Economic Forum) ήταν η Volvo στο οποίο παρευρέθησε ακόμα και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος

——————————————————-  

Μία εβδομάδα έμειναν στην Ιταλία για εκπαίδευση της νέας Stelvio και του νέου κινητήρα 2.0 λίτρων με 200 και 280 ίππους οι, Νίκος Μπερτζελέτος, Θανάσης Φάσος και Πέτρος Ντέμος, όλοι τους από το τεχνικό τμήμα της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Alfa Romeo.

 
——————————————————- 

Το BMW Team θα δώσει κανονικά το παρών στον Ημιμαραθώνιο την Κυριακή 19 Μαρτίου…

 
——————————————————- 

Με άλλον αέρα και με αρκετή διάθεση βρέθηκε στην έκθεση της Γενεύης ο Γιώργος Βασικάκης, πρόεδρος του ΣΕΑΑ. Μαζί του και ο εμπορικός διευθυντής της SEAT Χάρης Δάνδουρας.

——————————————————- 

Ο Βαγγέλης Κιούσης έχει ήδη μετακομίσει στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ωστόσο παραμένει στον ΔΟΛ μέχρι… νεωτέρας.

——————————————————- 

Νέο τεύχος της έντυπης μορφής του motori του Γιάννη Σταυρόπουλου

——————————————————- 

Το Πρώτο Πρόγραμμα, που μεταδίδεται πανελλαδικά έχει καθημερινά 11:00 – 12:00 αφιέρωμα στην οδική ασφάλεια. Την ραδιοφωνική εκπομπή παρουσιάζουν οι Ανδρέας Παπασταματίου και Πάρις Ποντίκας.

——————————————————- 

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα επαγγελματικά της οχήματα διοργάνωσε η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot.

Ώρα για μάθημα...

——————————————————- 

Για την επόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η δημοσιογραφική παρουσίαση του ανανεωμένου VW Golf.

——————————————————- 

Στην Παύλιανη διεξάγεται αυτές τις ημέρες η παρουσίαση του νέου MINI Countryman

H νέα γενιά του MINI Countryman...

 
——————————————————- 

Αρκετά μεγάλη θα είναι η δημοσιογραφική αποστολή του νέου Nissan Micra...

——————————————————- 

Ο Σταύρος Τάκη (πρόεδρος του Ομίλου Σφακιανάκης) έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μιράντα Σφακιανάκη – Τάκη...

——————————————————- 

Με τους Τάκη Θεοχαράκη και Μάριο Μπαρκή από την Nissan γευμάτισε ο διευθυντής του περιοδικού 4 Τροχοί Στράτης Χατζηπαναγιώτου, κατά τη διάρκεια διήμερου ταξιδιού στο πλαίσιο της έκθεσης στην Γενεύη.

——————————————————-  

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντής (επικεφαλής γραφείου Τύπου του BMW Group) βγάζει… μέταλλο και φαίνεται στη δουλειά του!

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντής

——————————————————- 

Την περασμένη Δευτέρα και πριν την έκθεση της Γενεύης στο κλασικό εστιατόριο Roberto γευμάτισαν οι, Πολυχρόνης Συγγελίδης, Ανδρέας Σουλουτζιδάκης, Δημήτρης Καββούρης, Κορίνα Βαλυράκη, Γιάννης Καραβάς, Τάκης Τρακουσέλλης και Σπύρος Ρέκας. 

——————————————————-  

Από την Τετάρτη 1η Μαρτίου και για δύο η Auteco θα φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της στην λεωφόρο Αθηνών 107 το νέο Citroen C3, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε στην Ελλάδα ως «Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

To Citroen C3...

——————————————————-  

Στο δίκτυο της FCA Greece (Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional) εντάχθηκε η εταιρεία Κουμαντζιάς Α.Ε. από την Θεσσαλονίκη.

——————————————————-

Η Βελμάρ, μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη ανέλαβε πρόσφατα την δραστηριότητα της επιχείρησης BMW Τρικαλιώτης (ΒΜW, MINI & BMW Motorad) στην Θεσσαλονίκη.

——————————————————- 

Μεταφράσεις… σε ατάκες και σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου:

 
Καλή η συνεργασία δημοσιογράφοι - PR αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα όριο...
Γούστα είναι αυτά... Ό,τι αρέσει το γράφει!

Για να δούμε το νέο SUV των Σουηδών. Κάτι θα ξέρει ο Στράτης...
Αγώνες ονειρεύεται...

 
——————————————————- 

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ
——————————————————- 

Ζωντανά στην Cosmote TV θα μεταδίδονται οι φετινοί αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών.

 
——————————————————- 

O δημοσιογράφος Παντελής Τζερτζεβέλης από την Θεσσαλονίκη όχι μόνο έχει αγάπη για τις μοτοσικλέτες αλλά το δείχνει κιόλας. Πρόσφατα βρέθηκε στο χώρο της Harley Davidson Θεσσαλονίκης και μετέφερε.. την εμπειρία του ακόμα και στο ραδιόφωνο!

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης στο κατάστημα Harley Davidson στην Θεσσαλονίκη

 
——————————————————- 

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας
Το χρονικό διάστημα 4-12/3/2017 και σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» το περιοδικό Auto Τρίτη πούλησε 4.190 τεύχη.

 
——————————————————- 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 15
3. www.gazzetta.gr 16
4. www.sport24.gr 17
5. www.newsit.gr 20
6. www.sport-fm.gr 24
7. www.car.gr 28
8. www.pronews.gr 35
9. www.newsbomb.gr 48
10. www.in.gr 70
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)
 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 74
2. www.gocar.gr 253
3. www.autotriti.gr 279
4. www.autoblog.gr 530
5. www.drive.gr 667
6. www.4troxoi.gr 849
7. www.autogreeknews.gr 945
8. www.caranddriver.gr 1.149
9. www.ix.gr 1.516
10. www.topspeed.gr 1.315
11. www.caroto.gr 1.598
12. www.enkinisi.gr 1.694
13. www.carzine.gr 2.005
14. www.motornews.gr 2.490
15. www.carwall.gr 3.068
16. www.gonews.gr 3.583
17. www.motori.gr 3.853
18. www.epitrohon.gr 5.547
19. www.kartnews.gr 9.745
20. www.highoctane.gr 10.438
21. www.4drivers.gr 13.749
22. www.automoto.com.gr 16.931
23. www.motorsite.gr 19.604
24. www.auto-internet.gr 29.469
25. www.autoliveris.gr 36.561
26. www.ixauto.gr 60.388
27. www.trcoff.gr -***
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 6/3/2017
*** δεν είναι μετρήσιμο

——————————————————- 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κώστας Στεφανής και Μιχάλης Ζαμπίδης έτοιμοι για… μάχη!!! Όχι αυτή που νομίζετε αλλά τηλεοπτική!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης