ΚΡΙΟΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: προτιμάτε χρωματικούς συνδυασμούς σε τόνους του απαλού κόκκινου. Το κόκκινο είναι χρώμα που κρύβει δύναμη και περνά στους άλλους το μήνυμα πως έχουν να κάνουν με προσωπικότητα που έχει να δώσει πολλά. Δίνετε ξεκάθαρα το στίγμα σας στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και το σίγουρο είναι πως θα τους κάνετε να ακούσουν ό,τι έχετε να τους πείτε.

Ιδιότητα που ενισχύεται: το ντύσιμο σε αυτούς τους χρωματισμούς λειτουργεί με εσάς σαν μανδύας θάρρους. Αν και από τη φύση σας δύσκολα εμφανίζεστε διστακτικοί, με αυτό το χρώμα είναι σίγουρο πως θα κάνετε τη διαφορά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: τα χρώματα που ταιριάζουν σε έναν Ταύρο είναι οι σκούρες και οι ανοικτές αποχρώσεις του πράσινου. Συνδυάζοντας ρούχα σε διάφορους τόνους αυτού του χρώματος καταφέρνετε να βγάλετε προς τα έξω την εικόνα ενός χαλαρού και άκρως ευχάριστου ανθρώπου, γεγονός που, σε συνδυασμό με τον δυναμικό χαρακτήρα σας, σας επιτρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να πάρετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας με το μέρος σας.

Ιδιότητα που ενισχύεται: αυτό που καταφέρνει το πράσινο χρώμα στην ψυχοσύνθεση ενός Ταύρου είναι να τον κάνει να αισθανθεί και αυτός με τη σειρά του πιο άνετα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να εκδηλώσει μια πιο κοινωνική συμπεριφορά και να είναι πιο διαλλακτικός στις καθημερινές συναλλαγές του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρώμα που σας ταιριάζει: το ζώδιο των Διδύμων είναι αναμενόμενο, ως δισυπόστατη προσωπικότητα, να μη μένει μόνο σε ένα χρώμα. Ωστόσο, ένας συνδυασμός με ρούχα σε χρώμα λευκό και απαλό πορτοκαλί αποπνέουν ένα αίσθημα άνεσης αλλά και μυστηρίου. Το λευκό είναι χρώμα που ταιριάζει σχεδόν παντού, προσφέροντας έναν τόνο αισιοδοξίας και χαλαρότητας, ενώ το πορτοκαλί κεντρίζει τη φαντασία πως υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσες πτυχές του χαρακτήρα που αξίζει κάποιος να ανακαλύψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιότητα που ενισχύεται: ο χρωματικός αυτός συνδυασμός σάς επιτρέπει να ενισχύετε τη δημιουργικότητα που διαθέτετε ως ζώδιο. Ικανοποιείτε την ανάγκη σας να δείξετε στους άλλους πως η πρωτοτυπία δεν είναι άγνωστη λέξη για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: σε έναν Καρκίνο ταιριάζουν τα γήινα χρώματα, όπως το ανοικτό καφέ ή το απαλό πράσινο. Ρούχα σε τέτοιους συνδυασμούς δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν ήρεμη και αρκετά ώριμη προσωπικότητα. Δίνετε στους άλλους να καταλάβουν πως δεν είστε άνθρωποι των άκρων, αλλά ξέρετε να κυνηγάτε αυτά που θέλετε.

Ιδιότητα που ενισχύεται: τα γήινα χρώματα που προτείνουμε στον Καρκίνο να φορέσει τον κάνουν να αισθάνεται πως μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις καταστάσεις και να μην προκαλέσει εχθρικά συναισθήματα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης