Συνεχίστηκε στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης η δίκη των πέντε ανηλίκων, που κατηγορούνται για την εξαφάνιση του 11χρονου Άλεξ στη Βέροια.

Μεταξύ άλλων, κατέθεσε άνδρας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατά τη φερόμενη μεταφορά του άψυχου σώματος του μικρού Άλεξ από το ακατοίκητο σπίτι της οδού Έλλης στην περιοχή της «Μπαρμπούτας». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ περνούσα με το αυτοκίνητό μου. Τα παιδιά κατέβαλαν προσπάθεια να το σπρώξουν. Όταν μετά από λίγους μήνες ήρθε στο φως η υπόθεση του Άλεξ και ακούστηκε η εκδοχή της μεταφοράς του παιδιού με καρότσι, θυμήθηκα τη σκηνή αυτή», φέρεται να είπε.

Επίσης, κατέθεσε η ιατροδικαστής Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, η οποία κλήθηκε να μεταφέρει σε θεωρητικό επίπεδο την επιστημονική της άποψη περί κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων του Άλεξ στη βάση υποθετικών σεναρίων για την υπόθεση.

Επιπλέον, κατέθεσε δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ, κάνοντας αναφορά σε πτυχές της δημοσιογραφικής της έρευνας, μετά την αρχική ομολογία των πέντε ότι διέπραξαν το έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δίκη, που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, οπότε έχει κληθεί να καταθέσει η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης