Η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται… και η Εξεταστική για το Βατοπέδιο με το χάραμα… η νύχτα διαφαίνεται!

«Να εξαιρεθούν οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Παπουτσής και Αργύρης Λαφαζάνης, από μέλη της επιτροπής για το Βατοπέδιο, γιατί είχαν καταθέσει ως μάρτυρες στην προηγούμενη επιτροπή» ζήτησε η Νέα Δημοκρατία, βάζοντας «μπουρλότο» στην όλη διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της επιτροπής, Γρηγόρης Νιώτης, βλέποντας ότι η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχό του, διέταξε προσωρινή διακοπή.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει 160 βουλευτές. Άρα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους αντικαταστήσει, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι όχι μόνο δεν είναι αντισυνταγματικό αλλά και λειτουργικό, αφού οι δύο συνάδελφοι ξέρουν πολλά και θα μας βοηθήσουν στην αλήθεια» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Τσούκαλης.

«Υπάρχει πρόβλημα δεοντολογίας και οι δύο συνάδελφοι θα πρέπει να εξαιρεθούν» είπε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αθανάσιος Πλεύρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΚΚΕ ψηφίζει λευκό, δηλαδή ότι θα είναι το ένα και το αυτό, είτε φύγουν είτε μείνουν οι βουλευτές.

«Μόνο την αντικειμενικότητα δεν μπορούν να επικαλεστούν τα δύο μεγάλα κόμματα» διευκρίνισε ο Αντώνης Σκυλλάκος.

«Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Όταν καταθέσαμε, δεν ήμασταν βουλευτές. Είμαστε στη διάθεση της επιτροπής» επεσήμανε η «πέτρα του σκανδάλου», ο βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής, ο οποίος ζήτησε με τη σειρά του την εξαίρεση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Δένδια, με το σκεπτικό ότι είχε ψηφίσει στην προηγούμενη επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην υπουργός, Ευριπίδης Στυλιανίδης, έκανε λόγο για προχειρότητα, σκοπιμότητα ή γκάφα της κυβέρνησης. «Ελπίζουμε να είναι προχειρότητα, γιατί διαφορετικά το ΠΑΣΟΚ είναι έκθετο» σχολίασε ο κύριος Στυλιανίδης.

«Αν συμβούν αυτά που έγιναν εδώ πριν από λίγο ,εγώ θα αποχωρήσω» είπε ο δεύτερος του ΠΑΣΟΚ, Αργύρης Λαφαζάνης, ο οποίος ζήτησε με τη σειρά του την εξαίρεση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Δένδια, με το σκεπτικό ότι είχε ψηφίσει στην προηγούμενη επιτροπή.

Άντε, και καλή αρχή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης