Με γκολ του νεοαποκτηθέντα Ισπανού Σόλα, ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, σε παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της; Σούπερ Λιγκ και έσπασε το σερί των τεσσάρων αγωνιστικών που ήταν χωρίς νίκη.

Οι Βοιωτοί παρέμειναν στην γραμμή του υποβιβασμού, αλλά πλέον πλησίασαν τις ομάδες που παραμένουν σε τροχιά… σωτηρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον αέρα να… κυριαρχεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ο Λεβαδειακός έδειξε πάντως από την αρχή ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, αλλά στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η ομάδα που ανέλαβε τα ηνία.

Το «χρυσό» γκολ το πέτυχε τελικά ο Λεβαδειακός στο τελευταίο εικοσάλεπτο και τελικά πήρε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Στο 47’ σημειώθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα και δημιουργήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Τσέζαρεκ από τη σέντρα του Καρέρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Καρακώστα, ενώ στο 59’ ο Μαρσελάο έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά στο 70’ ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Σόλα. Ο Αστέρας Τρίπολης στο 84’ θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά η κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ.

Κίτρινες κάρτες: Γκονζάλες, Κόλτζος – Βίλτσες, Έντερ, Φυτανίδης, Καρντόσο.

Λεβαδειακός (Κίκε Ερνάντεθ): Βαγιέχο, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μπεγκόνια, Γκονζάλες (86’ Αμπουμπακάρι), Ναπολεόνι, Μπάρκογλου (90’+1 Σερτζίνιο), Σόλα, Ταραλίδης (90’+3 Αλεξίου), Μασάδο.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Λαμπρόπουλος (74’ Ουντότζι), Ουριμπάρι, Μαρσελάο, Φυτανίδης, Καρντόσο, Καρέρα (84’ Ρίος), Βίλτσες, Τσέζαρεκ, Έλντερ (81’ Καούνος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης