Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του εκλιπόντος τραγουδοποιού Λουκιανού Κηλαηδόνη επισκέπτονται από το πρωί το θέατρο Μεταξουργείο επί της οδού Ακαδήμου για να τον αποχαιρετήσουν.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του εκλιπόντος τραγουδοποιού Λουκιανού Κηλαηδόνη επισκέπτονται από το πρωί το θέατρο Μεταξουργείο επί της οδού Ακαδήμου για να τον αποχαιρετήσουνΣτο Μεταξουργείο, το καλλιτεχνικό στέκι που με τόση αγάπη και μεράκι έστησε με τη σύζυγό του Άννα Βαγενά, περνούν να αφήσουν ένα λουλούδι εκεί όπου βρίσκεται σήμερα η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη από τις 09.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, μέσα από τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε πως η σορός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου, θα βρίσκεται στο θέατρο έως τις 21.00 για όποιον θέλει να τον αποχαιρετήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πραγματοποιηθεί ταφή, αλλά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποτέφρωσης στο εξωτερικό.

Ο αγαπημένος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής «έφυγε» σε ηλικία 74 ετών λόγω καρδιακής ανεπάρκειας. Επί χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης