Παίκτης της Ξάνθης θα είναι στο εξής ο Γιακούμπου Άλφα. Οι Ακρίτες απέκτησαν τον 19χρονο μεσοεπιθετικό από την Χέλσινγκμποργκ της Σουηδίας, ο οποίος είναι διεθνής με τις ομάδες της Νιγηρίας κάτω των 20 και κάτω των 17 ετών. Μάλιστα με την ομάδα κάτω των 17 ετών είχε κατακτήσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου με τον Επαγγελματία ποδοσφαιριστή Yakubu Alfa», αναφέρει η ανακοίνωση της Ξάνθης, ενώ ο ίδιος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μεταγραφή μου στην Ξάνθη. Είμαι λίγες ημέρες εδώ αλλά το περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις του συλλόγου μου άρεσαν πάρα πολύ. Για μένα αυτή η μεταγραφή είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου όπου θα το αξιοποιήσω για να το καλύτερο αποτέλεσμα για μένα αλλά φυσικά και για την ομάδα μου».

Αντίθετα, τον δρόμο της εξόδου από την ομάδα πήρε ο Σλοβάκος Πέτερ Στίβαρ, ο οποίος πήρε άδεια για να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη. Η αποστολή αποτελείται από τους: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλο, Κωστούλα, Σταθάκη, Παπαδημητρίου, Τζάγκι, Φλίσκα, Λουτσιάνο, Κιντάνα, Στίνγκα, Έλινγκτον, Πόι, Ριζογιάννη, Οντάι, Βασιλακάκη, Μαρσελίνιο, Βάλλα, Τζιωρτζιόπουλο, Σουάνη και Μπούγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε ένα βίντεο από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών, όπου συμμετείχε ο Γιακούμπου Άλφα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης