Για «θέατρο» στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Έχουν αποδεχθεί τα πάντα» τόνισε, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να υπογράψει τα νέα μέτρα για το φορολογικό, τις συντάξεις και τις συλλογικές συμβάσεις.

Ανέφερε ακόμα ότι «ο κ. Τσίπρας πρέπει να φύγει γρήγορα, καθώς ο λογαριασμός ανεβαίνει κάθε μέρα” και πρόσθεσε ότι “πρέπει να γίνουν εκλογές, για να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να πετύχει μία καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δε θέλω να κλείσει η αξιολόγηση, θέλω να φύγει άμεσα ο Τσίπρας. Όλα τα κάνουν για την καρέκλα, δεν θέλουν να χάσουν τη μεγάλη ζωή» πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, τα σχέδια πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στη Λισαβόνα, για τη σύνοδο κορυφής των ευρωμεσογειακών χωρών, ζήτησε με ερώτησή του στη Βουλή, υπαινισσόμενος ότι το αεροσκάφος χρησιμοποιήθηκε και για κάποιο άλλο ταξίδι.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε ότι το επίσημο δρομολόγιο του αεροπλάνου, έπρεπε να είναι «Αθήνα- Λισαβόνα, Λισαβόνα Αθήνα» αλλά διερωτήθηκε σαφώς, αν κατά την επιστροφή του “ο κ. Τσίπρας πήγε και κάπου αλλού”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ ζητάω τα σχέδια πτήσης. Είναι επίσημα έγγραφα και να μην διανοηθούν να επικαλεστούν απόρρητο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας και τη λίστα των επιβατών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης