Gold

Ο Κένι Γουέλς (Μάθιου Μακόναχι), ένας άτυχος επιχειρηματίας, ενώνει τις δυνάμεις του με τον γεωλόγο Μάικλ Ακόστα (Έντγκαρ Ραμίρεζ) για να ξετρυπώσουν χρυσάφι που βρίσκεται βαθιά μέσα στις ανεξερεύνητες και απάτητες ζούγκλες της Ινδονησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Στίβεν Γκάχαν

Ηθοποιοί: Μάθιου Μακόναχι, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Έντγκαρ Ραμίρεζ

Δραματική ταινία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

Δολοφονικά Αμαξίδια

Ο 20χρονος Ζολί, ο φίλος του κι ένας πρώην πυροσβέστης, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, φοβούμενοι πως σύντομα θα θεωρούνται άχρηστοι, αποφασίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη μαφία ως πληρωμένοι δολοφόνοι. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Kills on Wheels / Tiszta Szivvel

Ουγγρική δραματική ταινία 2016.

Σκηνοθεσία Ατίλα Τιλ με τους: Ζάμπολκς Θούροζι, Ζόλταν Φενίβεσι, Άνταμ Φέκετε.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Κλούβα

Στην αρχή της σειράς των γεγονότων που οδήγησαν στην ανατροπή του προέδρου Μόρσι, δύο χρόνια μετά την Αιγυπτιακή Επανάσταση, μια κλούβα της Αστυνομίας μέσα στην οποία κρατούνται διαδηλωτές με εντελώς διαφορετικές πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις, διασχίζει τις βίαιες διαδηλώσεις. Θα μπορέσουν οι κρατούμενοι να ξεπεράσουν τις διαφορές τους προκειμένου να επιβιώσουν;

Eshtebak – Clash

Αιγυπτιακή κοινωνική ταινία 2016.

Σκηνοθεσία Μοχάμεντ Ντιάμπ με τους: Νέλι Καρίμ, Χάνι Αντέλ, Μαχμούντ Φαρές.

Δείτε το τρέιλερ:

Rings: Σήμα Κινδύνου 3

Μια νεαρή κοπέλα ανησυχεί για το αγόρι της που εξερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα η οποία έχει να κάνει με μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται πως σκοτώνει, επτά ημέρες μετά, όποιον την παρακολουθεί. Θυσιάζεται για να σώσει το αγόρι της κι ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό: υπάρχει «μια ταινία μέσα στην ταινία» που δεν την έχει δει ποτέ κανείς.

Ταινία τρόμου.

Σκηνοθεσία: Χαβιέ Γκουτιέρεζ

Ηθοποιοί: Βίνσεντ Ντονόφριο, Τζόνι Γκαλέκι, Μπόνι Μόργκαν, Εμέ Τιγκάρντεν, Λάουρα Γουίγκινς, Ζακ Ρόεριγκ, Άλεξ Ρο, Σούρελι Αλβέλο.

Δείτε το τρέιλερ:

The Warrior’s Gate

Ένας αμερικανός έφηβος, ο Τζακ Μπρόνσον (Ουράϊα Σέλτον) ζει μία εικονική ζωή. Στο σχολείο τον εκφοβίζουν, ενώ η μητέρα του εργάζεται σκληρά, προσπαθώντας να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού τους.
Έτσι, με κάθε ευκαιρία, ο Τζακ δραπετεύει από την πραγματικότητα μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Μια μέρα μεταφέρεται μαγικά στην αρχαία Κίνα, όπου και καλείται να γίνει ήρωας και να σώσει μία όμορφη πριγκίπισσα από τον βάρβαρο βασιλιά.

Σκηνοθεσία: Ματάϊας Χάουν.

Ηθοποιοί: Μαρκ Τσάο, Νι νι, Ουράϊα Σέλτον, Ντέιβ Μπαουτίστα.

Ταινία φαντασίας.

Δείτε το τρέιλερ:

Άμεση Αποβίβαση
 

Débarquement Immédiat
Στην τελευταία αποστολή πριν από την προαγωγή του ο αστυνομικός Χοσέ συνοδεύει έναν Αφγανό πρόσφυγα από το Παρίσι στην Καμπούλ. Αλλά αυτό που ξεκινάει ως ταξίδι ρουτίνας εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη, όταν το αεροπλάνο προσγειώνεται στη Μάλτα και ο Ακίμ δραπετεύει.

Débarquement Immédiat

Κωμωδία 2016.

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φιλίπ ντε Σοβερόν με τους: Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Ριμ Κερισί.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης