Τόσο ενθουσιασμένος όσο όταν ξεκινούσε την καριέρα του στην F1 δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του μονοθέσιου της νέας του ομάδας.

O Βρετανός πήρε πέρσι τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο με την Brawn GP και αποφάσισε να αλλάξει ομάδα πηγαίνοντας στη McLaren σαν team mate του Lewis Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένας πραγματικά πολύ γεμάτος Ιανουάριος που με έκανε να νοιώσω πραγματικά σαν μέλος της ομάδας» δήλωσε ο Button, προσθέτοντας: «Ερχόμενος σε μια καινούργια ομάδα είναι πάντα πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς γιατί είναι μια μεγάλη αλλαγή και παλεύεις για να ταιριάξεις στο νέο περιβάλλον. Όμως εδώ με καλωσόρισαν και έφτιαξαν μια πραγματικά καλή ατμόσφαιρα και σήμερα είναι πραγματικά πολύ όμορφα να βλέπω το μονοθέσιο ολοκληρωμένο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Έχουμε αρκετά τεστ μπροστά μας και πολύ σκληρή δουλειά πριν μπούμε για τον πρώτο αγώνα. Δεν κρύβω ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος παρά ποτέ. Μπροστά μου είναι μια νέα πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Όταν κερδίζεις τον παγκόσμιο τίτλο πραγματοποιείς ένα όνειρο ζωής γιατί είναι ο απόλυτος στόχος σου. Μετά από αυτό σκέπτεσαι που αλλού πρέπει να στοχεύσεις. Η απόφασή μου ήταν να έρθω στη McLaren και να παλέψω με αυτή τη νέα πρόκληση.

Έγινα καλύτερος και δυνατότερος άνθρωπος με όλα αυτά που έγιναν την περσινή χρονιά. Δουλεύω ήδη με τη νέα μου ομάδα. Υπάρχουν κάποια επίπεδα που δεν τα είχα ποτέ στη ζωή μου δουλέψει ξανά. Όταν μπούμε για τον πρώτο μας αγώνα θέλω να είμαι σίγουρος 100% ότι θα είμαι έτοιμος. Δεν θέλω να έχω καμιά δικαιολογία. Αδημονώ να τρέξω στον πρώτο αγώνα στο Bahrain»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός είπε ακόμα ότι συνεργάζεται άψογα με τον Hamilton και ότι στο τέλος της χρονιάς θα δούμε όλοι μας τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης