Στο κενό έπεσαν οι εφέσεις που κατέθεσαν ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με τις ποινές που τους είχαν επιβληθεί για τα επεισόδια στον μεταξύ τους αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι, χωρίς θεατές, θα παίξουν ο ΠΑΣ με την Λάρισα και ο Άρης με τον Πανθρακικό.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατά της υπ΄ αριθμ. 40/2010 απόφασης της ΠΕ/Σούπερ λίγκα (η ΠΑΕ έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης της 17/1).

2. Απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Άρης κατά της υπ΄ αριθμ. 39/2010 απόφασης της ΠΕ/Σούπερ λίγκα (η ΠΑΕ έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης της 17/1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Έκανε δεκτή την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Καλλιθέα Τσάνα κατά της υπ΄ αριθμ. 34/2010 απόφασης της ΠΕ/Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής (αγώνας Καλλιθέα-Αίας Σ. της 17/1/2010). Μειώνει την ποινή του σε μία αγωνιστική (από τρεις)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης