Το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Τέχνης & Δημιουργίας “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ”, στον Πειραιά, είναι ένας μοναδικός χώρος εικαστικών τεχνών, μουσικής και θεατρικής έκφρασης που φέρει την υπογραφή της παιδικής φαντασίας και δημιουργικότητας σε κάθε γωνιά του.

Τα παιδιά διασκεδάζουν, εκφράζονται, μαθαίνουν, δημιουργούν και κοινωνικοποιούνται, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ!

Το Σάββατο στις 10.00-11.00 το πρωί στην Καλλιτεχνούπολη τα παιδιά, ηλικίας 8-13 χρονών, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «DRAMA IN EDUCATION». Τα παιδιά θα προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα περισσότερο από το θεατρικό παιχνίδι και θα ενταχθούν στη νοοτροπία της θεατρικής αγωγής, θέτοντας τις δικές τους ιδέες και τον προσωπικό τους χαρακτήρα μέσα από τεχνικές που τα βοηθούν να αναδείξουν τον εσωτερικό τους κόσμο.

Συμμετοχή 12 ευρώ /φορά, και οι τρεις προσελεύσεις με έκπτωση 10%, συνολικά 32 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12.00- 14.00 τα παιδιά σας θα φτιάξουν μόνα τους μάσκες στο Εργαστήριο μεγάλης γύψινης μάσκας Βενετίας και θα βρεθούν στο Εργαστήριο μουσικοκινητικών παιχνιδιών με θεατρικό τον καθρέπτη του «Βασιλιά Καρνάβαλου».

Τα παιδιά θα φτιάξουν από την αρχή με γυψόγαζα τα προσωπεία της Βενετίας, θα τα ζωγραφίσουν και θα τα διακοσμήσουν με τρέσες, πούλιες, παγιέτες και φτερά. Θα συνεχίσουν με μουσικοκινητικές περιπέτειες και την σαρανταποδαρούσα του Βασιλιά Καρνάβαλου.

Συμμετοχή 10 ευρώ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Τέχνης & Δημιουργίας
Δημητρίου Ράλλη 104 & Αντωνίου Θεοχάρη
Καλλίπολη Πειραιά
Τηλ. επικοινωνίας: 210-4514888
www.kallitexnoupoli.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης