Ο πρώην άσος του NBA έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την γνωστή τηλεπερσόνα, ωστόσο τελικά ο γάμος τους οδηγήθηκε στο διαζύγιο μετά από ένα χρόνο. Τώρα ο γνωστός μπασκετμπολίστας λέει δημόσια πως θέλει την γυναίκα του πίσω!

Ο λόγος για τον Lamar Odom, ο οποίος παντρεύτηκε την Khloe Kardashian το 2009, αλλά, μετά την αποκάλυψη ότι υπήρξε άπιστος και έκανε χρήση ουσιών, το 2013, η τηλεπερσόνα του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο χωρισμός υπήρξε το ίδιο επεισοδιακός. Τα χαρτιά του διαζυγίου υπογράφηκαν τον Ιούλιο του 2015 και, μερικούς μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο, η Khloe τα απέσυρε, καθώς εκείνος χαροπάλευε στο νοσοκομείο, έχοντας εντοπιστεί αναίσθητος σε οίκος ανοχής. Τον Μάιο του 2016, η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε ξανά, ενώ ο γάμος λύθηκε και επίσημα τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, την ίδια εβδομάδα που ο Lamar μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

«Όταν σκέφτεσαι το μέλλον, τι είναι αυτό που θα ήθελες πολύ;», ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής «The Doctors» τον Lamar Odom και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Ειλικρινά, θα ήθελα να επιστρέψει η σύζυγός μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πάντως, η επιθυμία του μπασκετμπολίστα μάλλον είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα, αφού η διάσημη τηλεπερσόνα έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και, εδώ και λίγο καιρό, είναι ζευγάρι με τον 25χρονο, επίσης μπασκετμπολίστα, Tristan Thompson.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης