«Έφτασε στο νοσοκομείο γύρω στις 7.25 μ.μ. Είμαι βέβαιη για την ώρα, γιατί αφενός είχα προσέξει νωρίτερα το ρολόι και αφετέρου γιατί η βάρδια μου έληγε μετά τις 10 το βράδυ, οπότε είχα αρκετή ώρα μέχρι τότε μπροστά μου».

Αυτά ανέφερε στην κατάθεσή της η νοσοκόμα που το απόγευμα της 3ης Φεβρουαρίου, ημέρα εξαφάνισης του 11χρονου Άλεξ, ήταν υπεύθυνη βάρδιας στο Τμήμα Εσόδων του νοσοκομείου της Βέροιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυρισμός της αυτός όμως έρχεται σε αντίθεση με τα όσα κατέθεσε προανακριτικά αλλά και προ ημερών στο δικαστήριο ο θετός πατέρας του Άλεξ, Δημήτρης Σιαϊνής, ο οποίος υποστήριξε ότι πήγε στο νοσοκομείο της πόλης  περίπου στις 10 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που διεξάγεται στην κεκλεισμένων των θυρών αίθουσα του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, κατέθεσαν επίσης ο πατέρας και η αδελφή του Δημήτρη Σιαϊνή, όπως επίσης και ένας μεταλλειολόγος, που γνώριζε τον ανήλικο Αλβανό.

Όπως φέρεται να κατέθεσε, έβλεπε τον ανήλικο να κάνει βόλτες με το ποδήλατο στη γειτονιά του και παρατήρησε ότι ήταν προβληματισμένος. «Τον πλησίασα τον Ιούλιο ή Αύγουστο (σ.σ. το 2006 και μετά την ομολογία των ανηλίκων στην Ασφάλεια) και μου ομολόγησε το περιστατικό που οδήγησε στο θανάσιμο τραυματισμό του Άλεξ», φέρεται να είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης