Μπορεί ο Φώτης Παπουλής να μετακινήθηκε πρόσφατα στην Κομοτηνή, αλλά μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του με τους ουραγούς της Σούπερ Λιγκ κατάφερε να σκοράρει στο ματς με την Ξάνθη και να χαρίσει το βαθμό στον Πανθρακικό.

Μετά την επίτευξη του γκολ ο Παπουλής πανηγύρισε προκαλώντας τους φίλους της Ξάνθης και γι’ αυτό το λόγο με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανθρακικού ζήτησε συγνώμη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισα το γκολ που πέτυχα. Δεν ήταν καθόλου σωστός ο τρόπος. Μίλησα με τον προπονητή και του ζήτησα συγγνώμη, όπως και με την διοίκηση της ομάδας. Φυσικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τους συναδέλφους μου της Ξάνθης, αλλά και τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Ήταν μία απερίσκεπτη ενέργεια που δεν πρόκειται να επαναληφθεί».

Ο Παπουλής μίλησε και για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Πανθρακικό:

«Οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλές και οι παλιοί προσπάθησαν και το κατάφεραν να μας εγκλιματίσουν γρήγορα, ώστε και εμείς να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτό το γεγονός μου έχει προκαλέσει ευχάριστη εντύπωση. Όσο για την πόλη της Κομοτηνής, είναι μία ήρεμη πόλη, με έντονο το στοιχείο της νεολαίας, καθώς υπάρχουν αρκετοί φοιτητές. Η πόλη ζει για την ομάδα παρά την άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα και αυτό μπορείς να το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή που θα καθίσεις σε κάποιο μαγαζί. Παντού ακούς να μιλάνε για τον Πανθρακικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις φάσεις από τον αγώνα Πανθρακικός – Ξάνθη 1-1 και φυσικά το γκολ του Παπουλή:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης