Χαρούμενος που στο εξής θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό δήλωσε κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Μάρκους Χάισλιπ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, που έφτασε στην Ελλάδα με πολύωρη καθυστέρηση, ανέφερε πως προτεραιότητά του είναι να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει όλους τους φετινούς του στόχους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού, μίας ομάδας που έχω βρεθεί πολλές φορές αντίπαλος στο παρελθόν και ήθελαν να παίξω γι’ αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μου έγινε πρόταση, δεν το σκέφτηκα πολύ, διότι δεν είχα χρόνο συμμετοχής στους Σπερς. Ένας από τους λόγους που ήρθα είναι ότι στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζομαι πολύ. Στόχος μου με τη νέα ομάδα μου είναι να κατακτήσω όλους τους τίτλους. Έχω μιλήσει με τον Νίκολας, ο οποίος μου έδωσε πολλές πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κερδίσω πολλά», τόνισε ο Μάρκους Χάισλιπ.

Σε ερώτηση για τον Τζος Τσίλντρες του Ολυμπιακού, απάντησε: «Τον ξέρω από το ΝΒΑ. Είναι καλός παίκτης. Ανυπομονώ να παίξω αντίπαλός του», ενώ για το αν θα παίξει αύριο κόντρα στην Παρτιζάν, σχολίασε: «Θα δούμε… θα δούμε. Είναι απόφαση του κόουτς».

Δείτε ένα βίντεο με τον Μάρκους Χάισλιπ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης