Το προσωπικό της Angelinas Jolie και του Brad Pitt σπάει την σιωπή του και μιλάει στη Sun για τους λόγους που το ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό.

Η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο τους άρχισε σύμφωνα με το βοηθητικό προσωπικό τους, πέρυσι, όταν η Angelina Jolie προσέλαβε για προσωπικούς συμβούλους της στο ανθρωπιστικό και κοινωνικό της έργο, την Βαρόνη Arminka Helic και την Chloe Dalton, μέλος της Βουλής των Λόρδων της Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της The Sun, ο Pitt αρχικά υποδέχθηκε τις νέες συμβούλους της γυναίκας του με ενθουσιασμό για τις ιδέες τους, όμως σύντομα παραγκωνίστηκε καθώς δεν μπορούσε να παρευρεθεί μόνος μαζί της σε κάποιο δωμάτιο, χωρίς να τους παρατηρούν συνεχώς.

Σταδιακά, οι δύο γυναίκες πήραν τον πλήρη έλεγχο και το προσωπικό και οι φίλοι του ζευγαριού τις αποκαλούσαν «οι δύο μάγισσες», καθώς θεωρούσαν πως είχαν στήσει μία πλεκτάνη στην οποία η Jolie συνεργούσε και δεν ήταν απλό θύμα.



Οι καβγάδες μεταξύ τους πύκνωσαν καθώς οι δύο γυναίκες βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό της και όπως αποκάλυψαν αρκετοί, όταν έμπαινε κάποιος μέσα στο δωμάτιο σταματούσαν να της μιλούν και τον κοιτούσαν με δυσαρέσκεια μέχρι να φύγει ή της ψιθύριζαν πράγματα στο αυτί ταυτόχρονα και οι δύο.

Όσο ο καιρός περνούσε οι δύο γυναίκες, με το «βεβαρημένο» πολιτικό παρελθόν, είχαν όλο και μεγαλύτερη επιρροή επάνω της και η συμπεριφορά της άλλαζε. Σύντομα οι συμβουλές τους επεκτάθηκαν και στην προσωπική της ζωή για το προφίλ που έβγαζε προς τα έξω και την σχέση της με τον Pitt, που θεωρούσαν υπερβολικά στενή. Στο Hollywood άρχιζε να συζητιέται έντονα πώς 2 πολιτικοί σύμβουλοι από την Αγγλία, έγιναν ξαφνικά οι νόμιμοι εκπρόσωποι της Jolie σε κάθε επίπεδο.

Τον Μάιο του 2015 οι δύο γυναίκες σε συνεργασία με την Jolie και τον Pitt έστησαν το ίδρυμα Jolie Pitt Dalton Helic Foundation, που χρηματοδότησε με 465.000 δολάρια αποκλειστικά η Jolie, για να βοηθήσει το ανθρωπιστικό της έργο.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης