Διανοητικά υγιής ήταν ο Γιόζεφ Φριτσλ σε όλη τη διάρκεια της θηριωδίας που διέπραξε, όπως απεφάνθη η ψυχίατρος που τον εξέτασε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Der Standard, ο Φριτσλ, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια είχε φυλακίσει στο κελάρι την κόρη του, την οποία βίαζε με αποτέλεσμα να αποκτήσει μαζί της επτά παιδιά, δεν αντιμετωπίζει κανένα ψυχολογικό πρόβλημα και ούτε μπορεί να βρισκόταν σε συνεχή κατάσταση μέθης επί 24 χρόνια, έτσι ώστε να μην έχει επίγνωση των πράξεών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όλη τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της κόρης του έλεγε σε όλους ότι το είχε σκάσει, ενώ παρουσίασε στη γυναίκα του τρία από τα παιδιά που είχε κάνει μαζί της, λέγοντας ότι η κόρη τους τα είχε αφήσει στην πόρτα του σπιτιού.

Ο Γιόζεφ Φριτσλ κρατείται από τον περασμένο Απρίλιο, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση και σόκαρε την κοινή γνώμη της Αυστρίας. Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο χρόνο και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Η κόρη του Ελίζαμπεθ, 42 ετών τώρα, αλλά και τα παιδιά που έκαναν μαζί αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα και δεν αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης