Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προκαλεί έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη χαρά του γκολ, μέχρι τη λύπη της αποτυχίας και την ένταση της στιγμής.

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε μια έντονη εναλλαγή συναισθημάτων. Από τη σιγουριά του γκολ, μέχρι την πικρία της αποτυχίας, όταν η μπάλα δεν βρίσκει το στόχο της.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1) Όλη η ομάδα της Άρσεναλ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Άρσεναλ δημιούργησε 24 ευκαιρίες και έχασε εννέα τετ-α-τετ, με αποτέλεσμα οι “κανονιέρηδες” να μείνουν στο 0-0 κόντρα στη ρωσική ΤΣΣΚΑ, σε παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2) Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Όταν είσαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και βρίσκεσαι στη μικρή περιοχή με τον τερματοφύλακα του αντιπάλου εξουδετερωμένο, δεν μπορείς παρά να σκοράρεις. Κι όμως… Παρά την τεράστια κλάση του, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, αναγκάζοντας πολλούς να τη χαρακτηρίσουν σαν τη χαμένη φάση της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

3)Ο Ντιέγκο Φορλάν κόντρα στη Γιουβέντους

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αγωνίζονταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τότε. Στο παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα των Ιταλών και βγήκε μόνο του απέναντι στο άδειο τέρμα. Η κατάληξη; Η μπάλα… άουτ.

 

4) Ο Ρόνι Ρόζενταλ της Λίβερπουλ σε παιχνίδι απέναντι στην Άστον Βίλα

Ο Ρόζενταλ της Λίβερπουλ μπαίνει στην περιοχή, περνάει τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Νάιτζελ Σπινκ, αλλά από κοντά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

5) Ο Νουάνκο Κανού της Γουέστ Μπρομ κόντρα στη Μίντλεσμπρο

Ο Νιγηριανός φορ βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή της Μίντλεσμπρο, αλλά δεν κατάφερε να… σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

6) Ο Ράιαν Γκιγκς κόντρα στην Άρσεναλ

Νίκησε τον τερματοφύλακα και τον αμυντικό, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Εφιαλτική στιγμή για τον Ράιαν Γκιγκς.

7) Ο Πίτερ φαν Φόσεν της Ρέιντζερς στο σκωτσέζικο ντέρμπι με τη Σέλτικ

Η Ρέιντζερς φεύγει στην αντεπίθεση και δύο ποδοσφαιριστές της βγαίνουν τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Σέλτικ στο ντέρμπι της Σκωτίας. Τελικός αποδέκτης της μπάλας είναι ο φαν Φόσεν, ο οποίος στο άδειο τέρμα δεν μπόρεσε να σκοράρει.

8) Ο Ενρίκε Βέρα της Λιμπερτάδ της Παραγουάης

Ο Ενρίκε Βέρα από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει για λογαριασμό της Λιμπερτάδ.

9) Ο Κέβιν Κίγκαν στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Ισπανία

Σε παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982, στο παιχνίδι με την Ισπανία, η Αγγλία έχασε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Κέβιν Κίγκαν.

10) Μετά από δέκα… αποτυχημένες προσπάθειες για γκολ, παρακολουθήστε ένα βίντεο, γεμάτο… αποτυχία!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης