Το σύνθημα της μέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σώσον κύριε τον λαό σου… και ευλόγησον την κληρονομία σου…»

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΑΠΟΡΙΕΣ που προέκυψαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να ξεκινήσω την επικοινωνία μας με τις απορίες του φίλου Γρηγόρη, ο οποίος την ώρα που περπατούσε χτες στην Πατησίων με μία αγκαλιά λουλούδια (όχι δεν τα πήρε για μένα)… με ρωτούσε από το κινητό του:

1 . Στην Κατοχή, υπήρχαν κάσες από μαόνι – λάκα; (προβληματίστηκε πάρα πολύ βλέποντας το σήριαλ «Έχω ένα μυστικό»… για το πότε ντεπουτάρισε το μαόνι- λάκα στα φέρετρα…) Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Δεν γνωρίζω μάλιστα και κάποιον που να με κατατοπίσει… Του πρότεινα να απευθυνθούμε στον «Μυστρά» που εκτιμώ ότι είναι το πιο παραδοσιακό μαγαζί του είδους… αλλά μια που με ρώτησε… το μοιράζομαι μαζί σας.

2. Στο σήριαλ «Άγρια παιδιά» το παιδάκι των φαναριών… φορούσε ένα παπούτσι… τι να σας πω… μοδάτο και φιρμάτο επίσης. (Δηλαδή δεν φορούσε ένα, δύο φορούσε…) Πολύ πλουσία παραγωγή σκέφτηκα.

3 . Παραμένει πάντως η απορία πολλών, αν το 1940 τα τζιτζίκια δούλευαν και τον χειμώνα… ή αν το καλοκαίρι οι άνθρωποι συνήθιζαν να φοράνε παλτά. (Τα ερωτηματικά για την ζωή των εντόμων στην χώρα μας προκύπτουν μετά την προβολή του σήριαλ «Έχω ένα μυστικό»).

ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ.

1. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ΔΕΝ τα έχει με τον ΚΑΡΑΦΩΤΗ!!! Μία εβδομάδα πέρασε που νύχτωνα και ξημέρωνα με το συγκεκριμένο άγχος. Με λυπήθηκε η μοίρα τελικά. Την Κυριακή, βλέποντας την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» η Ναταλία Γερμανού, με ύφος που δεν σήκωνε καμία συζήτηση, δήλωσε ότι η Κατερίνα και ο Καραφώτης, βγαίνουν μία φορά στις… 15 για καφέ… Προσέξτε. Όχι για πίτσα, ούτε για «βρώμικο στη Μαβίλη», ΓΙΑ ΚΑΦΕ. Επειδή είναι σπουδαία τα νέα αυτά, σας τα διαδίδω για να μην ψάχνεστε.

2. Ο Χάρης Βαρθακούρης… Τα μάθατε; Όχιιιι;;;… Δεν είναι δυνατόν. Καλέ, τον είχε καλεσμένο η Σοφία Αλιμπέρτη και τι έμαθα. Έμαθα λοιπόν, ότι πήγε στην Ιαπωνία και τραγούδησε. Πού; Εδώ σας θέλω… Όχι σε μαγαζί. Ούτε σε σούσι – μπαρ. Ούτε σε κλαμπ. Σε… ΔΕΞΙΩΣΗ!!! Αυτοί που δεξιωνόντουσαν, Ιάπωνες στην εθνικότητα, σκέφτηκαν… «Ποιον να καλέσουμε για να ανάψει το κέφι;» Αφού αντάλλαξαν, λοιπόν, Γιαπωνέζικους προβληματισμούς, πήγε το μυαλό τους… στον Βαρθακούρη… (Αποκλείστηκαν φυσικά, στεγνά, όλοι οι άλλοι… Σάκης, Μαρτάκης, Γονίδης, Ονιράμα, Τέρυ Χρυσός, Δάκης, αδελφοί Κατσάμπα, Άντζελα, καλά την Έλενα Παπαρίζου, ούτε να την ακούσουν, Δάντης, Βανδή, για την Βίσση κάτι έπαιξε, αλλά… δεν έπιανε το κινητό της, η Έφη Θώδη είχε κλείσει την ατζέντα μέχρι και τον Ιούνιο του 2009…) μην σας τα πολυλογώ… η επιλογή ήταν μία. Χάρης Βαρθακούρης. Πήγε λοιπόν, τραγούδησε και οι Γιαπωνέζοι τι πιστεύετε ότι κάνανε;… Τον βγάζανε φωτογραφίες με τα κινητά!!!

Μόλις το άκουσα και αυτό… ανασηκώθηκα έκπληκτη!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ;;;… Πείτε μου στο θεό που πιστεύετε… Έχετε δει ποτέ Γιαπωνέζο να φωτογραφίζει κάτι;;;… ΠΟΤΕ. Ε. Μόλις είδανε τον Βαρθακούρη… ορμήξανε να βρούνε τα τελευταία μοντέλα της FUJITSU… Το καταπληκτικό όμως… ήταν ότι ακολούθησε και δεύτερη δεξίωση… στην ίδια χώρα. Αυτά όλα εγώ τα έμαθα βλέποντας την εκπομπή της Σοφίας, όπου όλοι παρακολουθούσανε με ευλάβεια… τα «νέα από την Ιαπωνία».

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ…

Το Σάββατο ο Γιώργος ήταν στον ALPHA, και το βράδυ της ίδιας μέρας στο ALTER, στην εκπομπή LIFE STYLE .

Αχχχχ… πολύ ευχαριστήθηκα το μαρτύριο που πέρασε από την Ναταλία και την Σίσσυ Χρηστίδου… Το σούπερ στην εκπομπή έγραφε «Παντρεύεται ο Γιώργος Λιάγκας;» Τα κορίτσια είχαν ετοιμάσει και ερωτήσεις διακριτικές σε κάρτες. Όπως: Είσαι ερωτευμένος με τη Ναταλία Γερμανού, τη Φαίη Σκορδά ή τη Μαριέττα Χρουσαλά… Εκείνος είχε γίνει κόκκινος σαν το παντζάρι… Ζητούσε συχνά πυκνά να υπάρξει έλεος από τις οικοδέσποινες, αλλά… εκείνες και μπράβο τους… ακάθεκτες. Τον προειδοποίησαν πάντως ότι με τις απαντήσεις που έδινε την ΤΗΓΑΝΙΑ… την είχε εξασφαλισμένη.

ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ! Ξέρετε γιατί; Είναι προκλητικός. Καταρχάς από τον REAL, διασύρει κάθε απόγευμα την Ελεάνα Τριφίδου, αφήνοντας ελεεινά υπονοούμενα για την ηλικία της… Υποστηρίζει ότι το 1965 η Ελεάνα ήταν εξώφυλλο στο περιοδικό ΦΑΝΤΑΖΙΟ! Τι λες βρε κακομοίρη… που είσαι 40 και μου φωτογραφίζεσαι σαν το Βασίλη τον Τρίκαρδο!!! Μήπως να πω για την τραγική αισθητική που διαθέτεις, Γιώργο μου; Συνεχίζεις… σε ακούω… να θεωρείς την Μπέκαμ σεξουαλική και την Μπελούτσι φακλάνα… Αν θέλεις λοιπόν να μάθεις… ο διασυρμός σου στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά»…ήταν «δάχτυλος» της χοντροβαρέλας της Μπελούτσι… Συνέχισε την ίδια συμπεριφορά και θα δεις… τι εκπλήξεις θα δεχθείς στην επόμενη εκπομπή που θα είσαι καλεσμένος… (Αν σε καλέσουν βέβαια… γιατί θα δω την τηλεθέαση που έκανες… και θα τα ξαναπούμε).      

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΑΝΑ… ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΑΝΑ… ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΑΝΑ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ…

Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ… ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

Η μούσα του «μπικουτί»… αυτό το μοναδικό κορίτσι… αφού ζουλούσε με την κάρτα εισόδου το κουτί της πυρασφάλειας του ΣΤΑΡ (ελπίζοντας ότι θα ανοίξει η πόρτα του κτιρίου), αφού στην συνέχεια, επιδείκνυε την ίδια κάρτα εισόδου, στο πόμολο της ανοιγμένης πόρτας στην τουαλέτα του σταθμού, για να κάνει τσίσα… την τελευταία εβδομάδα, έπεσε την ώρα που καθότανε από την καρέκλα… Η Πετρούλα, μόλις συνήλθε από την «σαβούρδα» διαπίστωνε φωνάζοντας ότι  «ευτυχώς είμαι άθικτη» και ο Δημήτρης Παπανώτας , αναρωτιότανε «πως και δεν φάνηκε το βρακί σου»;;;

Πιστέψε με, αφεντικό… τυχερός ο Μαλέλης. Καλά για τον Παπανώτα δεν το συζητάω… Αφού… να σκεφτείς, ήταν όρος στο συμβόλαιό του να έχει δίπλα του την Πετρούλα… Απορώ μάλιστα γιατί ο Σταμάτης την κρατάει ακόμη ανεκμετάλλευτη. Θέλω να την δω σε ρεπορτάζ, το οποίο θα επιμελείται η ιδία… αλλά, ένας άλλος ρεπόρτερ να καταγράφει τις κινήσεις της, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να βλέπουν όλη την δράση της μούσας μου… Μαλέλη, βάλε στο δελτίο ρουμπρίκα «στιγμές ζωής με την Πετρούλα Κωστίδου»…

ΒΑΡΕΘΗΚΑ:

Όλα όσα έχουν να κάνουν με την ζωή της Αλίκης. Μπούχτισα. Κουράστηκα.

Όλα όσα έχουν να κάνουν με το ζεύγος ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ… Δεν αντέχω άλλο να τους βλέπω. Αν είναι να συνεχιστεί αυτό… ας βαφτεί ξανθιά η Αλίκη και ας ξυριστεί ο Πασχάλης…

Τον σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη να απαντά σε ερωτήσεις για την Μάρθα Καραγιάννη (είδα το πακέτο της Βίκυς Χατζηβασιλείου το Σάββατο)… Παιδιά, όσα χρόνια θυμάμαι να βλέπω τηλεόραση… ΠΑΝΤΑ… τον Δαλιανίδη τον ρωτάνε για την Καραγιάννη και τον Βουτσά… Λίγη φαντασία… έλεος!

ΧΙΛΙΟΒΑΡΕΘΗΚΑ… να ακούω το αν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μαζί ή χώρια, με τον Αντώνη Ρέμο… Δεν με νοιάζει, δεν απάντησαν ποτέ τα τελευταία δέκα χρόνια… δεν θέλω άλλο…

Να ακούω για το πόσο γοητευτικός εργένης είναι ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Να λυσσομανάνε, ότι είναι ωραίος ο Πάρης Κασιδόκωστας.             

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης