Λίγα μόλις 24ωρα πριν οι δρόμοι της Αθήνας πλημμυρίσουν από χιλιάδες δρομείς που θα τρέξουν στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και στους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος (σ.σ.: την Κυριακή 13 Νοεμβρίου) έχει προγραμματισθεί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ η συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της ημέρας, που υπόσχεται πολλά.

Το ραντεβού των εκπροσώπων του Τύπου με τους διοργανωτές -και όχι μόνο- έχει δοθεί για την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στις 13.30, στο γήπεδο του Tae Kwon Do Φαλήρου. Νωρίτερα (13.00) στον ίδιο χώρο θα γίνει η επίσημη έναρξη της ERGO Marathon EXPO που αναμένεται και εφέτος να κλέψει την παράσταση παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο δρομικό κίνημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη Τύπου θα γίνει η παρουσίαση των ξένων και Ελλήνων Elite αθλητών και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Στο πάνελ θα βρίσκονται εκπρόσωποι της αθλητικής ηγεσίας, της ΕΟΕ, του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας, των Δήμων Αθηναίων, Μαραθώνα, Παλαιού Φαλήρου, του ΕΟΤ, της ΟΠΑΠ ΑΕ, της ERGO, της οργανωτικής επιτροπής και κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες.

Ιδιαίτερη αναφορά, βεβαίως, θα γίνει και στη μεγάλη γιορτή που έχει προγραμματισθεί στο Παναθηναϊκό στάδιο στις 10.45, λίγο πριν από τον τερματισμό του νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου. O ΣΕΓΑΣ και η ΕΟΕ θα υποδεχθούν την Ολυμπιακή Ομάδα που μας εκπροσώπησε επάξια στο Ρίο της Βραζιλίας στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα διοργανωθεί με αφορμή τη συμπλήρωση των 120 χρόνων από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον πρώτο ποτέ Μαραθώνιο δρόμο. Στη διάρκειά της θα βραβευτούν Έλληνες και ξένοι μαραθωνοδρόμοι και προσωπικότητες. Όλοι πρέπει και θα είμαστε εκεί να γεμίσουμε το Καλλιμάρμαρο και να τους χειροκροτήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης