Σε μία σύντομη ομιλία του στα γραφεία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στη Βιρτζίνια, ο Τζον Μακέιν ζήτησε από τους οπαδούς του να κάνουν μία αξιοπρεπή εκστρατεία στο λιγότερο από ένα μήνα που απομένει για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.  

«Σέβομαι απόλυτα το Μπαράκ Ομπάμα. Θα διεξάγουμε μία αξιοπρεπή εκστρατεία και θα προσπαθήσουμε αυτό να το ακολουθήσουν όλοι», ανέφερε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία. Οι επιθέσεις των τελευταίων μηνών προς τον Μπαράκ Ομπάμα, χαρακτηρίστηκαν «χτυπήματα κάτω από τη μέση» από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών. Στη διάρκεια συγκεντρώσεων των Ρεπουμπλικάνων, μάλιστα, πολλοί μέσα από το πλήθος φωνάζουν το Γερουσιαστή του Ιλλινόι «ψεύτη» και «τρομοκράτη», ενώ στη Φλόριντα ακούστηκε ακόμη και το «σκοτώστε τον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη, στο Πανεπιστήμιο Χόφστρα, η τρίτη τηλεοπτική τηλεμαχία μεταξύ των δύο υποψηφίων, την ώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα εξακολουθεί να προηγείται του Τζον Μακέιν.     

Σε δημοσκόπηση των Reuters/C-SPAN/Zogby, έχει προβάδισμα με 48%, έναντι 44% του αντιπάλου του, ενώ σε αντίστοιχη των Washington Post-ABC News ο υποψήφιος των Δημοκρατικών συγκεντρώνει ποσοστό 53% και των Ρεπουμπλικάνων 43%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης