Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 16 ήταν οι Πειραιώτες ποδοσφαιριστές (όλοι ερασιτέχνες!) που μπήκαν το 2009 σε ΑΕΙ, και η επιτυχία τους ήταν λογικό να συγκινήσει την διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά (Μπρατσόλης). Έτσι, οι εισαχθέντες θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση την Δευτέρα (25 λήγοντος) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ.

Παράλληλα, η ΕΠΣΠ Πειραιά (σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών της πόλης) θα βραβεύσει τις πειραϊκές ΠΑΕ, δηλαδή Κόκκαλη και Πηρούνια (άλα της!), ένεκα καλής τους διάκρισης την περίοδο που έληξε, ενώ τιμητικές διακρίσεις προγραμματίστηκαν για στελέχη που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στην Κοινωνία, τον Αθλητισμό (κυρίως στο ποδόσφαιρο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι: Χρήστος Λιόσης, Κώστας Επιτροπάκης, Εμμανουήλ Ντόντα, Κώστας Κωνσταντακόπουλος, Γιώργος Τιτίρης, Σωτήρης Ανδρομίδας, Αλκίνοος Μπανής, Σταμάτης Λαγάνης, Ν.-Γ. Λεβέντης, Γιώργος Ομηρίδης, Δημήτρης Κουμής, Σταύρος Κυπραίος, Μιχάλης Χελιώτης, Αντώνης Πετρομυλωνάς, Κώστας Χατζηγιάννης και Γεράσιμος Γατζίας.

Όλοι τους πέτυχαν ήδη το καλύτερο γκολ (ή ντρίμπλα) της καριέρας τους -και μπράβο τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης