Της Άντζελας Πεΐτση

Σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες, δράσεις και ενέργειες προετοιμάζει και θα υλοποιήσει μέχρι και το τέλος του έτους, η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ, Νομού Θεσσαλονίκης. Αυτές αφορούν στο προσφυγικό, παρεμβάσεις κοινωνικού χαρακτήρα με δωρεάν εξετάσεις από γιατρούς τις μέρες των Χριστουγέννων και ομιλία του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, στις 3 Δεκεμβρίου στους Αμπελόκηπους του νομού Θεσσαλονίκης. Επίσης θα γίνουν και εκδηλώσεις σε πολλές ΔΗΜ.ΤΟ του νομού Θεσσαλονίκης. Τα παραπάνω ανέφερε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Βίκυ Ευταξά. Παράλληλα, είπε πως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Ευταξά υπογράμμισε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ένταξη στα ψηφοδέλτια του κόμματος και ξεκαθάρισε απαντώντας σε ερώτηση του zougla.gr ότι «δεν έχει κλειδώσει καμία θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος, παρά τα όσα γράφονται ή ακούγονται». Εξηγώντας ταυτόχρονα πως από την ώρα που άρχισε να λειτουργεί και το μητρώο στελεχών του κόμματος, υπάρχει μία διαδικασία.

Και τόνισε: «Γίνεται χαμός, από θέμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στις λίστες της ΝΔ. Κάτι που αποτυπώνει και την παράσταση νίκη της ΝΔ». Η κ. Ευταξά σημείωσε πως οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα να είναι πιο γρήγορες από ό,τι φανταζόμαστε. «Το κόμμα προετοιμάζεται για τις οποιεσδήποτε εξελίξεις».

Με αφορμή τις εργασίες του Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι απόφαση του ίδιου του Προέδρου, η επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ. Είναι αλήθεια πως είχε αποϊδεολογικοποιηθεί το κομμάτι αυτό της παράταξης μας. Τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το πιστοποιεί και ο αριθμός των συνέδρων που αγγίζει του 950. Φανταστείτε πως μιλάμε για 30.000 νέες εγγραφές, αν υπολογίσει κανείς πως κάθε σύνεδρος χρειαζόταν 30 υπογραφές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος σχολιάζοντας δημοσιεύματα αναφορικά με το θέμα της λειτουργίας κόμματος – Διοικούσας, τα απέδωσε σε «παρερμηνείες, οι οποίες θα διευθετηθούν εσωτερικά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης