Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως δε θα διαθέσει εισιτήρια για φιλάθλους των αντιπάλων ομάδων μέχρι το τέλος της σεζόν, εξέδωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Οι Ακρίτες τονίζουν ότι στο εξής τους αγώνες της Ξάνθης θα παρακολουθούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει:

«Μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην αγωνιστική που πέρασε, που αφορούν στο γενικότερο φαινόμενο της βίας στα γήπεδα και τη μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών και μετά τις εξαγγελίες της πολιτείας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου

1. Δεν θα διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2.Δεν θα διαθέτει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της κανένα εισιτήριο.

3.Τους αγώνες της SKODA ΞΑΝΘΗ, μέχρι το τέλος της περιόδου, θα τους παρακολουθούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας μας και μόνον αυτοί».

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, η Ξάνθη υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό Βόλου στα «Πηγάδια» σε παιχνίδι για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas OnLine. Στο ματς που θα αρχίσει στις 17:00, εκτός πλάνων του Γιάννη Μαντζουράκη είναι ο Ζίεντσουκ, ενώ αντίθετα στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Ρουμάνοι, Στίνγκα και Μπούγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπολουλος, Κωστούλας, Σταθάκης, Τζάγκί, Μπέρτος, Κιντάνα, Φλίσκας, Ριζογιάννης, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μπούγκα, Στίνγκα, Έλινγκτον, Λουτσιάνο, Οντάι, Σουάνης, Στρμπα, Τζιωρτζόπουλος και Μάνδαλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης