Ο ΠΣΑΤ στηρίζει την πρωτοβουλία του ΕΔΟΕΑΠ, που οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο κτίριο της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στον 1ο όροφο του Οργανισμού στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 από τις 10.00 – 14.00. Η κινητή μονάδα του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς», με το ειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποστηρίζει τους εθελοντές αιμοδότες καθ΄όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Επισημαίνεται πως είναι απαραίτητο να υπάρχουν αποθέματα με ελεγμένες μονάδες αίματος για κάθε έκτακτη ή τακτική ανάγκη καθώς όταν προκύψει έκτακτη ασθένεια ή ατύχημα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα το δικό μας άνθρωπο, αφού το αίμα που θα δώσουμε χρειάζεται 2-3 μέρες για να ελεγχθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αιμοδοσία είναι μια απλή διαδικασία και διαρκεί μόνο 8 -10 λεπτά. Επισημαίνεται ότι ο εθελοντής αιμοδότης δικαιούται αίμα σε ώρα προσωπικής ή οικογενειακής ανάγκης.

* ΣΗΜ : Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος αιμοδότης δεν μπορεί να δώσει αίμα κατά την ημέρα που έχει οριστεί η αιμοδοσία, έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Γ.Ν.Ν.Α. ΕΛΠΙΣ (Δημητσάνης 7, Αμπελόκηποι ) από Δευτέρα –Παρασκευή 08.30-15.30 για να προσφέρει αίμα υπέρ της Τράπεζας Αίματος του ΕΔΟΕΑΠ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης