Με απίστευτη αγριότητα χτύπησαν μια 16χρονη μαθήτρια σε σχολείο στη Λεμεσό, δύο συμμαθήτριές της. Με κλωτσιές και μπουνιές, προκαλώντας της τραυματισμούς στο πρόσωπο, το σκηνικό βίας στήθηκε στην αυλή του σχολείου πρώτα και μετέπειτα έξω από το σχολείο σε στάση λεωφορείου.

Το περιστατικό κατεγράφη από ερασιτεχνική κάμερα. Προηγήθηκε λογομαχία και στη συνέχεια μία μαθήτρια έριξε κάτω μαζί με την καρέκλα τη συμμαθήτριά της ενώ αμέσως μετά μία δεύτερη, άρχισε να τη χτυπάει με κλωτσιές στο κεφάλι (!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα παραπάνω διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια αρκετών μαθητών.

Ένας εκπαιδευτικός που προσπάθησε να χωρίσει τις μαθήτριες, δέχθηκε επίθεση με πέτρα -σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο- και μετεφέρθη στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. 

Λίγη ώρα αργότερα, η τραυματισμένη κοπέλα που είχε καταφέρει να ξεφύγει, έγινε αντιληπτή σε στάση λεωφορείου, όπου λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά καθώς μια συμμαθήτριά της, άρχισε να της χτυπάει το κεφάλι στο πεζοδρόμιο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοπέλα που είχε δεχθεί αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο, υπεβλήθη σε εξετάσεις και φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της.

Συνελήφθησαν από την Αστυνομία δύο μαθήτριες, σύμφωνα με την εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος» ενώ η Αστυνομία της Κύπρου κάλεσε το κοινό να μην κοινοποιεί το βίντεο του περιστατικού που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν ευαίσθητα δεδομένα, που αφορούν ανήλικα πρόσωπα.

Ανάμεσα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι μαθήτριες, είναι αυτές της επίθεσης πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της δημόσιας εξύβρισης της ανησυχίας και της απειλής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης