Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Καραβόμυλο.

Πιο συγκεκριμένα Ι.Χ. επιβατηκό αυτοκίνητο που κινούνταν στον πρώτο παράλληλο δρόμο της Επαρχιακής Οδού Σάμης-Αγ. Ευφημίας, με κατεύθυνση από τη Μελισσάνη προς το κέντρο του χωριού, συγκρούστηκε σε διασταύρωση του δρόμου, με μηχανή μικρού κυβισμού, που οδηγούσε άνδρας 50 περίπου ετών από τον Καραβόμυλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 50χρονου στο πόδι. Επί τόπου έφτασαν περιπολικό από το Α.Τ. Σάμης καθώς και γιατρός του Κ.Υ. Σάμης, ο οποίος διαπίστωσε τον τραυματισμό.

Ο τραυματίας παρέμεινε για μισή και πλέον ώρα στο οδόστρωμα, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου. Η μεταφορά του στο Κ.Υ. Σάμης, έγινε στην καρότσα ημιφορτηγού αυτοκινήτου και από εκεί στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήρθε από το Αργοστόλι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που, έχουν σημειωθεί τέτοια περιστατικά στον Καραβόμυλο. Η έλλειψη σήμανσης ή κατόπτρων στους δρόμους του χωριού, δημιουργεί, τροχαία ατυχήματα, (στο συγκεκριμένο σημείο, έχουν γίνει αρκετά), ευτυχώς τις περισσότερες φορές, χωρίς τραυματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, για άλλη μια φορά θα πρέπει να επισημάνουμε την έλλειψη οδηγών του ασθενοφόρου του Κ.Υ. Σάμης, με αποτέλεσμα, τις περισσότερες ώρες της ημέρας, να μένει ακινητοποιημένο, (υπάρχει μόνο ένας οδηγός).

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης