Τι σόι ανάπτυξη παρουσιάζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το βλέπουμε στο γήπεδο. Όχι στα μεγάλα γράμματα, στους τίτλους των πρωτοσέλιδων. Ούτε στις δηλώσεις, τις π@π@ρολογίες των προέδρων. Σα να μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας.

Από τότε που το μπ@@ρδέλο μπήκε στο μνημόνιο, ο κάθε αστείος πρωθυπουργός μας ζάλισε τον έρωτα με την… «ανάπτυξη». Φοβερά πράγματα. Αυτός που παραμυθιάζει τον κοσμάκη προκειμένου να βγει πρωθυπουργός, αυτός, δηλαδή ένας παραμύθης, μιλάει για κάτι που απαιτεί άλφα κεφάλαια, βήτα σχεδιασμό, γάμα προγραμματισμό, δέλτα εφαρμογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς θα γίνει ανάπτυξη όταν ο εκάστοτε καραμπινάτος απατεών πολιτικός δεν ασχολείται με τα τέσσερα απαραίτητα και το μόνο που τον απασχολεί είναι, άλφα, να συνεχίσει να κατηγορεί τον αντίπαλο, βήτα, να συνεχίσει τα ψέματα στους απελπισμένους Έλληνες.

Επιμένω. Η ανάπτυξη φαίνεται στο γήπεδο, όχι στα νούμερα που παρουσιάζει η ΠΑΕ, ο πρωθυπουργός. Το γήπεδο, λοιπόν, στα παιχνίδια του γιουρόπα κατέδειξε για μια άλλη φορά ότι η ανάπτυξη στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται ως ένα καλαμπούρι. Ένα τίποτα. Ότι δεν χρειάζεται τίποτα. Μόνο λόγια. Μόνο ευχές.

Ανάπτυξη κάνει ο Άγιαξ που με λιγότερες επενδύσεις, με χαμηλότερο κόστος από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, και τους νίκησε, και κονομάει περισσότερα και σε σταθερή βάση. Χαίρετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………………
Υπάρχει πορτογαλέζικη «στοά» στον Ολυμπιακό;…, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης