Για τους Ούρκο Πάρντο και Κέιρισον Ντε Σόουζα Καρνέιρο, φαίνεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. O πρώτος υπερασπίζεται την εστία της Ραπίντ Βουκουρεστίου και είναι γνωστός από το πέρασμά του στον Ηρακλή την προηγούμενη σεζόν, ενώ ο Κέιρισον αγωνίζεται στην Κοριτίμπα στη θέση του επιτελικού μέσου και του επιθετικού, είναι 19 ετών και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει παρακολουθήσει τον Ούρκο Πάρντο και έχει πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες του Βελγοϊσπανού γκολκίπερ. Το αν θα αποκτηθεί ή καλύτερα, αν θα γίνει επίσημη πρόταση στους Ρουμάνους, δεν είναι σίγουρο. Ωστόσο, αν αναλογιστεί κανείς ότι στον Ολυμπιακό για τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα υπάρχει ο Αντώνης Νικοπολίδης, που διανύει τα 37 του χρόνια και ο Πάβελ Κόβατς, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει πείσει για την αξία του τον Βάσκο τεχνικό, τότε δεν αποκλείεται οι “ερυθρόλευκοι” να κινηθούν για τον Ούρκο Πάρντο.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον Κέιρισον τα πράγματα φαντάζουν ιδιαίτερα δύσκολα. Ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την Κοριτίμπα μέχρι το Μάιο, κάτι που σημαίνει ότι από την 1η Νοεμβρίου (έξι μήνες πριν), ο Ολυμπιακός θα μπορεί να διαπραγματευτεί μαζί του. Όμως η ομάδα του Πειραιά δε θα είναι η μόνη που θα μπορεί να προτείνει συμβόλαιο στον παίκτη, καθώς κάτι ανάλογο θα μπορούν να πράξουν και οι Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Μπέτις, Γιουβέντους, Βέρντερ Βρέμης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που ενδιαφέρονται επίσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ντουντού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και οι Στολτίδης, Γκαλέτι και Γκαλίτσιος έκαναν τρέξιμο, ενώ οι Λέτο και Κόβατς προπονήθηκαν στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης