H ανατρεπτική καλλιτέχνις – ποιήτρια Koraly Dimitriadis έρχεται από Αυστραλία στην Αθήνα για μία και μοναδική performance – παρουσίαση, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στo πλαίσιo του Φεστιβάλ Τεχνών Open September 5, στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus. Το event είναι μέρος της Ευρωπαϊκης της περιοδείας, για να παρουσιάσει την Bestseller ποιητική της συλλογή «Ποιήματα για Αγάπη και για Γαμήσι». Η συλλογή κυκλοφορεί και στα Αγγλικά, από τον Βρετανικό οίκο Honest Publishing.

Η Συλλογή «Ποιήματα για Αγάπη και για Γαμήσι» είναι μια πρωτοποριακή ιστορία που ξετυλίγεται μέσα από την ποίηση της κουλτούρας, του διαζυγίου, της αγάπης και την εξωφρενική ανάγκη για εύρεση του σεξουαλικού εαυτού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να επικοινωνήσω με τις γυναίκες, αυτός είναι ο σκοπός μου, λέει η Dimitriadis. Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στο ποια είμαι και όσων αφορά τη θηλυκότητα μου και να δώσω κουράγιο στις γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει καταπίεση».

Λίγα λόγια για την Koraly Dimitriadis

Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας από Ελληνοκύπριους μετανάστες γονείς. Γράφει ποίηση, πρόζα και πεζό όπου ανιχνεύει το φεμινισμό, το ρατσισμό, τη σεξουαλικότητα καθώς και πολιτιστικά θέματα, ενώ προκαλεί τις παραδοσιακές μορφές ποίησης διαμέσου της γραφής, της παρουσίασης, της φιλμογραφίας και της μουσικής. Η Koraly εργάζεται ως ανεξάρτητη συγγραφέας γνώμης για διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αυστραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολυχώρος Vault

Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Τηλέφωνα: 213 0356472, 6945 993870

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης