Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε ο Πλατανιάς τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Super League, καθώς επιβλήθηκε το Σάββατο με 1-0 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων.

Έπειτα από αναβολή δύο αγωνιστικών, αλλά και τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη του πρωταθλήματος (ξεκινώντας από την 3η αγωνιστική), με τους Χανιώτες να παίρνουν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Γιακουμάκη στο 11ο λεπτό.

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με το γκολ που πέτυχε στο 11΄ ο Γιακουμάκης εξ΄ επαφής μετά την αποτυχία του Βενέτη να απομακρύνει την μπάλα από τη σέντρα του Αποστολόπουλου.

Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλά στημένος στο γήπεδο και διατήρησε άνετα το προβάδισμα του μέχρι το ημίχρονο. Μοναδική καλή στιγμή για την Κέρκυρα ήταν το πλασέ του Επστάιν στο 41΄που απέκρουσε με δυσκολία ο Σωτηρίου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν αφού ήταν άστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 47΄ο Τουράμ είχε μια καλή ευκαιρία για τους Φαίακες, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Στο 51΄ο Κοντός έπιασε το σουτ, αλλά η προσπάθεια του εξουδετερώθηκε από τον Σωτηρίου.

Ο ρυθμός του αγώνα στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα έπεσε αισθητά αφού ο Πλατανιάς οπισθοχώρησε για να κρατήσει το υπέρ του σκορ, ενώ η Κέρκυρα προσπαθούσε με ανορθόδοξους τρόπους να ισοφαρίσει. Τελικά η ομάδα της Κρήτης άντεξε και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Κέρκυρα.

Κίτρινες: Βενέτης, Ζορμπάς, Σιόντης- Τσουράκης, Σωτηρίου, Κάργας

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ναζίμ (46΄ Ντουαλά), Σιόντης, Επστάιν, Ζορμπάς (75΄ Γεωργακόπουλος), Κόντος (68΄Γεωργίου), Τουράμ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ( Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τσουράκης (64΄Ντεβέσα), Μενδρινός (77΄Κάργας), Γιακουμάκης, Μανούσος (90+1 Ντίνας)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης