Τελικά δεν είναι όλα τόσο… ρόδινα, όπως φαίνονταν, στο θέμα της επιστροφής του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό.

Παρά το γεγονός ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές στην εν λόγω μετεγγραφική υπόθεση (σ.σ.: ο παίκτης, η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η ομάδα του Πειραιά) έχουν έρθει σε συμφωνία, δεν έφτασε χθες στα γραφεία των πρωταθλητών το έγγραφο που περίμεναν στον Πειραιά από το Ντόνετσκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί η φημολογία ότι η Ντνιέπρ επιθυμεί να βάλει «stop» στη μετεγγραφή.

Η ομάδα στην οποία έπαιζε μέχρι τώρα ο Καστίγιο ως δανεικός φέρεται να αξιώνει το πόσο των δύο εκατομμύριων ευρώ για να συναινέσει στη μετακίνηση του «Νιτέντο» στον Πειραιά.

Κι αυτό γιατί οι διοικούντες την ουκρανική ομάδα διατείνονται ότι το καλοκαίρι δεν απέκτησαν ως δανεικό τον Μεξικανο διεθνή, ισχυριζόμενοι ότι έδωσαν έξι εκατ. ευρώ για το 50% του παίκτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σαν συνιδιοκτήτες αξιώνουν κι αυτοί χρήματα για την επιστροφή του 26χρονου άσου στην ομάδα του Πειραιά.

Πάντως, ο Καστίγιο δε δείχνει να ανησυχεί, από την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα μετεγγραφής του στην ομάδα της «καρδιάς του», εκτιμώντας ότι αυτό θα έχει θετική έκβαση.

Και στον Ολυμπιακό πάντως χθες υποστήριζαν ότι δεν τίθεται θέμα ανησυχίας, καθώς όπως επισήμαιναν το σχετικό χαρτί θα έρθει σήμερα στην πλατεία Αλεξάνδρας ή το αργότερο τη Δευτέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με την ομάδα του Λουτσέσκου για το δανεισμό του Καστίγιο έως το καλοκαίρι του 2010, έναντι του ποσού των 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης