Τη συμπαράστασή τους στους 12 τραυματίες και τη λύπη τους για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη χθες το μεσημέρι με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, στην επαρχιακή οδό Ηράκλειας – Δαμάστας, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους ο Παμφθιωτικός Αγροτικός Σύλλογος και ο Αγροτικός Διαδημοτικός Σύλλογος Βόρειας Φθιώτιδας.

Στην ανακοίνωση, βέβαια, οι αγροτικοί σύλλογοι επισημαίνουν ότι το ατύχημα συνέβη σε δρόμο που δεν έχει σχέση με αυτόν στον οποίο κατηύθυνε η Τροχαία τα οχήματα προκειμένου να παρακάμψουν το μπλόκο των αγροτών, επιρρίπτοντας επί της ουσίας τις όποιες ευθύνες στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, η οποία αποφάσισε πώς θα γίνεται η παράκαμψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λεωφορείο που είχε ξεκινήσει στις 14:00 από τη Λαμία με 30 επιβάτες, συγκρούστηκε καθρέπτη με καθρέπτη με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην μπορέσει να το κρατήσει στο δρόμο και να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι με ελιές.

Μετά το τροχαίο οι αγρότες στην Αλαμάνα άνοιξαν το μπλόκο ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των ασθενοφόρων αλλά και να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανατροπή λεωφορείου των ΚΤΕΛ Φθιώτιδας με 11 τραυματίες, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010, 16:20.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης