Χρήστος Μαζάνης 

Μέλη της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής, δηλαδή Έλληνες χάκερς, παραβίασαν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η σελίδα παρέμεινε χακαρισμένη για λίγες ώρες, αφού οι χάκερς δεν είχαν σκοπό να πάρουν αρχεία και να δημιουργήσουν ζημιά, σύμφωνα με το iguru. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση αυτή έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτά τα οποία συμβαίνουν στη χώρα. Μάλιστα η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή, ανήρτησε στην ιστοσελίδα του υπουργείου το παρακάτω μήνυμα: 

Παρατίθεται αυτούσιο το μήνυμά τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά τους Ψυχάρη, Κοντομηνά, Βαρδινογιάννη και όλα τα υπόλοιπα ‘μπουμπούκια’ της Ελληνικής ελίτ, που διαμόρφωναν τόσα χρόνια την δημόσια γνώμη της μάζας του Ελληνικού λαού, υπέρ των συμφερόντων τους και των συμφερόντων της εκάστοτε κυβέρνησης, που είναι αλληλένδετα, ήρθαν οι Κυριακού (παλιά καραβάνα), Αλαφόυζος(γνωστός ανάδοχος δημοσίων έργων), Καλογρίτσας (λίγα πράγματα) και Μαρινάκης (εδώ τα λόγια στερεύουν) .

Η δουλειά θα συνεχιστεί με τον ίδιο γνωστό τρόπο, την ύπνωση του Ελληνικού λαού, την κατάριψη ευθυνών στον λαό για να αισθάνεται ένοχος και το ‘κακό’ παιδί της Ευρώπης, με κάποιους γλοιώδεις τύπους στα πάνελ, βολεμένους και αναθρεμένους από το σύστημα των MME, τύπου Πρετεντέρη, Σρόϊτερ, κτλ., για να συνεχίσει το στίψιμο του Ελληνικού λαού, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα, συνεχίζοντας το γέμισμα των τραπεζικών λογαριασμών, όλων αυτών, που δίνουν κατευθυνόμενη ενημέρωση μέσω των εκπομπών τους. Βέβαια αυτήν την φορά, ΘΑ δώσουν και κάτι ψιλά για να συνεχίσουν την ύπνωση της μάζας, τα οποία φυσικά ήδη τα έχουν πάρει πίσω 2 και 3 φορές, από τα χρέη που τους έχουνε σβήσει κατά καιρούς. Το πότε ΘΑ δώσουν τα χρήματα στα οποία δομοπρατήθηκαν οι άδειες και ΑΝ τα δώσουν στο τέλος, είναι ένα ερωτηματικό.

Ξαφνικά όλα είναι καλά πλέον με τους μετανάστες, δεν υπάρχουν ροές, φασαρίες, μαχαιρώματα κτλ. Η κοινή γνώμη έπρεπε να βλέπει ολημερίς την κλασσική φωτογραφία με το αδικοχαμένο παιδάκι που πνίγηκε και το ξέβρασε το κύμα, για να δεχτεί αυτό που θα ακολουθούσε βασισμένη στο φιλότιμο του Έλληνα και στην κακοτυχία αυτών των ανθρώπων, σχολιασμένο από τα γνωστά τσιράκια των μνημονίων, δίνοντας ρεσιτάλ σεναριογράφησης ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο τραγικό. Κανείς δεν μας είπε όμως που βρίσκουν αυτοί οι άνθρωποι τα χρήματα για να κάνουν αυτήν την επικίνδυνη προσπάθεια να εισέλθουν στον Ελληνικό χώρο. Οι έμποροι που τους μεταφέρουν ζητούν ποσά της τάξης των 4000-5000$/κεφάλι….Ποσά, απαγορευτικά για τις οικονομίες των κρατών από όπου προέρχονται. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Να μην μιλήσουμε για τα πληρωμένα ενοίκια, την ΔΕΗ, το νερό κτλ. που χαίρονται οι ‘μετανάστες’, τα οποία είναι απόρροια του ‘γδυσίματος’ του Έλληνα φορολογούμενου. Για τον Έλληνα άνεργο, άστεγο οικογενειάρχη δεν υπάρχουν κονδύλια και παροχές….Αυτός ζει ΜΟΝΟ για να πληρώνει, ε κύριοι της κυβέρνησης;

Hot Spot……Άλλο ανέκδοτο και αυτό. Κατ’ αρχήν από την ονομασία και μόνο φαίνεται η ξεφτίλα. Αυτά λοιπόν τα Hot Spot, δημιουργήθηκαν για την τακτοποίηση των ‘μεταναστών’ ώστε να μην γυρνάνε ανεξέλεγκτοι και δημιουργούν προβλήματα. Βέβαια, παράλληλα τους δίνετε και τροφή, νερό, στέγη, τηλεόραση, internet και catering τα οποία δεν φαίνεται να τα πολυεκτιμούν μιας και ουκ ολίγες φορές είδαμε στην τηλεόραση να τα πετούν στους κάδους σκουπιδιών. Ο Έλληνας άνεργος/άστεγος οικογενειάρχης που θα τα εκτιμίσει και θα τα σεβαστεί όμως, δεν έχει χώρο σε ένα τέτοιο μέρος μιας και δεν είναι γι’ αυτόν. Είπαμε ζει ΜΟΝΟ για να πληρώνει, θυμάστε; Ένα Hot Spot για Ελληνικές οικογένειες που την βγάζουν σε χαρτόκουτα πεινασμένοι και παγωμένοι δεν μπορούσε να γίνει…..ε κύριοι της κυβέρνησης; Αν φτιάχνατε δρόμους, σχολεία και νοσοκομεία με την ταχύτητα που φτιάξατε τα Hot Spots θα είχαμε υπεράριθμα τώρα. Αλλά για τους ‘αιμοδότες’ δεν υπάρχει ανάγκη για τέτοιες υπερβολές. Μην καλομάθουν κιόλας.

Φυσικά αυτά δεν είναι τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας για τα MME και την κυβέρνηση, αλλά το πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας, που δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια, που έχει πέσει σε κατάθλιψη, που οι αυτοκτονίες έχουν γίνει μάστιγα, είναι το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία μας, για τον ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ, ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ, ΑΜΟΡΦΩΤΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ και ΑΘΡΗΣΚΟ κ.Φίλη . Στα νηπιαγωγεία έμειναν απ’ έξω Ελληνάκια, διότι γέμισαν από παδιά μεταναστών, στα οποία θέλουν ελαφρά τη καρδία, να δώσουν την Ελληνική ιθαγένεια. Αλλά αυτά δεν μπορούν να τα πολλαπλασιάσουν όπως τα Hot Spot. Δεν υπάρχουν κονδύλια για αυτό, έτσι κύριε Φίλη; Κατανοούμε ότι έχει γεμίσει ο τόπος από αλλόθρησκους μαθητές, που προφανώς και δεν θα τους ενδιέφερε το μάθημα των Θρησκευτικών μας, αλλά θα μπορούσαν απλώς να απέχουν δίχως να επηρεαστεί το πρόγραμμα των Ελληνικών σχολείων. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και για την πρωινή προσευχή στο σχολείο.

Θέλουμε παιδεία, πραγματική παιδεία. Ένα σύστημα που να προωθεί την παιδεία και τις επιστήμες. Η παιδεία είναι και η διαχείριση του κράτους, του εργατικού δυναμικού σε όλους τους τομείς. Σήμερα βάζετε ως εκπαίδευση έναν αθλητή, έναν μουσικό και έναν παράλυτο, με κριτήριο ποιος θα νικήσει σε αγώνα δρόμου. Με απλά λόγια, δεν γίνετε σωστή αξιοποίηση του δυναμικού και δεν υπάρχουν ούτε καν τα κίνητρα. Το μοναδικό καλό στην παιδεία, είναι ότι ακόμα είναι δωρεάν!

Σημείωση: Να ζήσει ο Πόντος κ.Φίλη! Η ιστορία, είναι ένας βασικός παράγοντας της παιδείας αλλά και της ανάπτυξης. Από εκεί πηγάζουν ιδέες για ανάπτυξη, πολιτισμό, τι είναι σωστό και τι λάθος, να μαθαίνουμε για να μπορούμε να πηγαίνουμε μπροστά και να γνωρίζουμε το κοινό καλό. Η παιδεία βέβαια δεν είναι μόνο το σχολείο, αλλά σίγουρα η βάση είναι εκεί. Η παιδεία δεν είναι να γνωρίζουμε πράγματα, αλλά και πως να συμπεριφερόμαστε στο συνάνθρωπό μας.

Δεν είμαστε μία χώρα πολυπολιτισμική όπως θέλουν να μας καταντήσουν…

Είμαστε Έθνος Ορθόδοξων Χριστιανών.

Το σύνταγμα απαντάει στον Φίλη με το Άρθρο 3

Άρθρο 3

“Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού.”

Αυτό ήταν το πρόβλημα τελικά…Το βρήκε ο αετονύχης υπουργός παιδείας. Από σήμερα όλα θα είναι καλύτερα στην κοινωνία μας. Μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φυσικά σε αυτήν την τραγωδία, έχει ο πρωθυπουργός που τον έχει ακόμα στο πόστο του.

Τα Θρησκευτικά λοιπόν φταίνε που κόπηκαν πάλι οι συντάξεις των ανθρώπων που πλήρωναν μία ζωή, για να ζήσουν αξιοπρεπή γεράματα. Αυτό ήταν το πρόβλημα και πλέον βλέπουν τα εγγονάκια τους και δεν μπορούν ούτε ένα παγωτό να τους πάρουν ή να τα πάνε σε ένα λούναπαρκ.

Αυτά πιπιλίζουν όλη μέρα τα ΜΜΕ στον Ελληνικό λαό…….Είναι ΚΑΚΑ παιδιά οι Έλληνες! Γι’ αυτό πρέπει να πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στον δρόμο, να αυτοκτονούν, να μην έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και γενικά να τους αδειάζουν την γωνιά ρε παιδί μου. Τα ποσά που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος για την ασφαλιστική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του, είναι υπεραρκετά για να έχει πλήρη κάλυψη σε όλες τις ασθένειες και ικανοποιητική σύνταξη, βάσει των ασφαλιστικών εισφορών άλλων Ευρωπαϊκών χωρών που είναι μικρότερες αλλά με τεράστιες διαφορές στις καλύψεις και στα ποσά. Αυτό φυσικά είναι συνέπεια του τακτικού κλεψίματος των ασφαλιστικών ταμείων από τους πολιτικούς, για να τζογάρει το κράτος τα χρήματα του λαού σε κάτι ‘οίκους’ τραπεζικούς, με δάνεια ασύμφορα, σε κάτι ‘αγορές’ που κανείς ποτέ δεν έμαθε ποιοι τις απαρτίζουν, πετυχένοντας πάντα να χάνουν τα χρήματα του λαού και να το παίζουν και κερδισμένοι, μαχόμενοι μερόνυχτα ολόκληρα (λέμε τώρα) και γυρνώντας πίσω αλαλάζοντας σαν τρελλοί, δίχως να έχουν πετύχει το παραμικρό πρός όφελος του Ελληνικού έθνους.

Δεν είμαστε όμως αδύναμοι! Μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτή την αρρωστημένη, τυραννική, κυριαρχία από πάνω μας, από όλους τους αδερφούς και αδερφές. Πρέπει να κοινοποιήσουμε στο λαό και σε όλους τους λαούς, να επανεξετάσουν την αξιολύπητη ύπαρξη τους, δείχνοντας ότι οι δυνάμεις που ελέγχουν και εξουσιάζουν, είτε είναι κυβερνήσεις, είτε εταιρίες, οτι δεν είναι τίποτα άλλο από αδιάφοροι για το κοινό καλο όλων.

Απελευθέρωση!

Απελευθερώστε τους εαυτούς σας από την τυραννία!

Αυτές είναι οι κυβερνήσεις μας….

Αυτός είναι ο λαός μας…..

Άμεσα αλληλένδετα!

Ξυπνήστε και σταθείτε όρθιοι απέναντι στους τοκογλύφους.»

Μπορείτε να δείτε εδώ τι ακριβώς έκαναν 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης