Στην αντεπίθεση έχει περάσει ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά τον Λούα Λούα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει και τον Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, ενώ συμφώνησαν και με τον Χέσους Ντάτολο της Νάπολι.

Ο Αργεντινός διεθνής στην αρχή φαίνονταν αρνητικός στο να απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό, όμως οι Πειραιώτες ανέβασαν την προσφορά τους και έτσι πέταξαν νοκ-άουτ την Παρί Σεν Ζερμέν που καραδοκούσε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος Ντάτολο θα υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών και θα έρθει στο λιμάνι με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο Ολυμπιακός θα διατηρεί οψιόν αγοράς που σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου θα αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο Ντάτολο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό στους διπλούς αγώνες με τη Μπορντό για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πλέον, ο Ολυμπιακός αναμένεται ακόμα και σήμερα να ανακοινώσει τους δύο ποδοσφαιριστές και με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει τις κινήσεις του για την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντα στα υπ’ όψιν είναι και ο Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ, αλλά οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν με την έλευση του μανατζέρ του στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά στον Λουτσιάνο Γκαλέτι η κατάστασή του θεωρείται καλή από τους γιατρούς και αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο, αφού ολοκλήρωσε τις εξετάσεις. Στο εξής, ο Αργεντινός θα ακολουθήσει θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή. Για την ώρα φαίνεται πως η σεζόν τελείωσε για τον Γκαλέτι, αλλά ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν σε περίπου δέκα ημέρες.

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι προέκυψε πρόβλημα στη θέση του επιθετικού. Ο Κώστας Μήτρογλου είναι νοκ-άουτ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ματ Ντάρμπισαϊρ και Ντίογο.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο Ζίκο να δώσει φανέλα βασικού στον Λούα Λούα, ο οποίος μέρα με την μέρα κερδίζει και περισσότερο την προσοχή του Βραζιλιάνου τεχνικού. Εκτός αποστολής θα είναι και ο Ντουντού, ενώ στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα οι Νικοπολίδης, Μπράβο, Γκαλίτσιος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Λεονάρντο και Όσκαρ.

Διαβάστε επίσης:

Είπε το «ναι» ο Ντάτολο σύμφωνα με το «Sky Italia»
, Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 20:10

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης