Υπέροχα, τραγανά και πεντανόστιμα τυροπιτάκια για όλες τις ώρες.
Υλικά
•400 γρ. αλεύρι σκληρό
•200 γρ. αλεύρι μαλακό
•20 γρ. μαγιά νωπή
•1/2 κ.γ. ζάχαρη
•1 κ.γ. κοφτό αλάτι
•350-400 ml νερό χλιαρό
•250 γρ. τριμμένο τυρί καλαθάκι Λήμνου*
•150 γρ. λιωμένο Flora Soft με βούτυρο
Εκτέλεση
1.Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύρια μαζί με το αλάτι. Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε στο 1/3 του νερού τη μαγιά και την ζάχαρη…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr