Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιατρός έκανε την σωστή διάγνωση;

Γεια σας, είμαι 25 χρόνων. Πριν λίγο καιρό είχα ένα ατύχημα καθώς το πέος μου γλίστρησε από τον κόλπο και χτύπησε έξω, (όχι με πολύ δύναμη) με πόνεσε ελάχιστα στιγμιαία, αλλά συνέχισα κανονικά την πράξη. Μετά από λίγο παρατήρησα ότι το πέος μου έχει στραβώσει λίγο από την μία μεριά (όχι πολύ)και με πονάει ελάχιστα. Είμαι από νησί και δεν έχουμε σχετικά κοντά ουρολόγο και έτσι ρώτησα ένα φίλο παθολόγο. Μου είπε ότι γενικά γνωρίζει ότι ένας σοβαρός τραυματισμός(πχ κάταγμα) προϋποθέτει πολλά συμπτώματα τα οποία ΔΕΝ έχω. Μετά από 25 μέρες όμως επισκέφθηκα τελικώς ουρολόγο ο οποίος ψηλάφησε ΜΟΝΟ το πέος μου και μου είπε ότι πιθανόν είναι κάποια μικρή κάκωση η κάποιος μικροτραυματισμός, καθώς ένα κάταγμα έχει πολλά συμπτώματα ενώ εγώ τα μόνα συμπτώματα που έχω είναι ελάχιστος έως ανύπαρκτος πόνος και η μικρή αλλαγή σχήματος του πέους (s). Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ποια η γνώμη σας γενικά; Και εάν ο γιατρός που με εξέτασε μετά από 25 μέρες θα καταλάβαινε την ύπαρξη κατάγματος μετά από τόσες ημέρες;

Αγαπητέ ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί σωστά σας είπαν … Αν δε έχετε καλή στύση λέω να μην ανησυχείτε καθόλου.. Ναι ο ουρολόγος θα το καταλάβαινε..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης