Η Σοφία Ασουμανάκη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την τέταρτη θέση που πήρε μαζί με την Κατερίνα Νικολαΐδου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στην ολυμπιακή ρεγκάτα του Ρίο.

«Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας, όπως όλες οι κούρσες των τελικών. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Παλέψαμε για την ανατροπή, αλλά στην εκκίνηση είχαμε πρόβλημα. Είχε κύμα και μας σταμάτησε αρκετά τη βάρκα. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Μαζί με την Κατερίνα (σ.σ. Νικολαΐδου) αυτά τα δύο χρόνια που συνεργαζόμαστε παλεύουμε πολύ. Τον χειμώνα προπονούμαστε μαζί στην Αθήνα και το καλοκαίρι στην Καστοριά. Δεν είμαι χαρούμενη ούτε αχάριστη, που βγήκαμε τέταρτες. Το ότι βρίσκομαι εδώ αυτά τα τρία χρόνια, δεν ευθύνεται μόνο η δική μου δουλειά, αλλά κι η προσπάθεια όλων των ανθρώπων που είναι γύρω από μένα και τη συναθλήτριά μου. Τους ευχαριστώ όλους όσοι μας στηρίζουν, τις οικογένειές μας, τους προπονητές μας, την Ολυμπιακή Επιτροπή και τους χορηγούς μας», δήλωσε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατές. Μας στήριξαν πολύ όλη αυτή τη χρονιά. Προσωπικά, θα συνεχίσω γιατί έχω το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 στην Ολλανδία, θα προσπαθήσω να κυνηγήσω ένα μετάλλιο. Μετά έρχονται οι διακοπές, οι οποίες είναι αλήθεια ότι τις χρειαζόμαστε».

Τέλος, για το γεγονός ότι αποχώρησε από την κολύμβηση και ασχολήθηκε με την κωπηλασία, ανέφερε: «Με κούρασε η πισίνα, ευτυχώς βρέθηκαν άνθρωποι στον δρόμο μου που με έπεισαν να ασχοληθώ με την κωπηλασία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης